- 822
- 500
- 93
YOK kardeş ÖYLE huylarım yoktur sende varsa bilemem az yumuşak yaziyosunknka pp senmisin
YOK kardeş ÖYLE huylarım yoktur sende varsa bilemem az yumuşak yaziyosunknka pp senmisin
neyse tartışmak istemiyorum hahahaYOK kardeş ÖYLE huylarım yoktur sende varsa bilemem az yumuşak yaziyosun
Bol şanslar katılım var miHaydi dostlar başlayalım.. kasa 10k hedef 40k hedefe ulaşırsak 5 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 949096
KARDEŞ İNSANLARIN cinsel tercihleri beni ilglilendirmez sı yu letirneyse tartışmak istemiyorum hahaha
Operatörlere seslen yine kardeş senYOK kardeş ÖYLE huylarım yoktur sende varsa bilemem az yumuşak yaziyosun
si yu leytir bromKARDEŞ İNSANLARIN cinsel tercihleri beni ilglilendirmez sı yu letir
Ses you later yazmak istemiştim heralde alpacino sinan puahhaKARDEŞ İNSANLARIN cinsel tercihleri beni ilglilendirmez sı yu letir
Aradığım operatöre şu an ulaşılamıyor.Sinyal sesinden sonra mesaj bırakmayın sinyalde YOK diyiOperatörlere seslen yine kardeş sen![]()
Sinan karizmatik kardeşim hoş geldinEyw Lord
74. adımdayız bayan dostKaçıncı adım didşdş
Operatörler cozdumu senin işi dost puahahAradığım operatöre şu an ulaşılamıyor.Sinyal sesinden sonra mesaj bırakmayın sinyalde YOK diyi
yakışır Hikmet abim74. adımdayız bayan dost
KARDEŞ İNSANLARIN cinsel tercihleri beni ilglilendirmez sı yu letir
Operatörler cozdumu senin işi dost puahah
Başladı hemde uçarak barem 17274. adımdayız bayan dost
Tek takip eden benim @EşrefTEK80 bunlar sohbet ediyorBaşladı hemde uçarak barem 172