- 25,275
- 6,568
- 113
İlk adım iyi diğerini beklemedeyiz
Parayı bulunca bende kapatıyorum knk sjdkkfSenin dm kapalı Ahmet
Bak kral al bak sabahtandir seni ulaşmaya calisiyom geliyon bura yaziyon dağıtım yaptirdigin kişilere dikkat et la ben senin paran sana ulaşsın diye senden çok efor sabrettim karsiliginida güzel bir şekilde aldım puhahaEkli dosyayı görüntüle 945619
Bak dost bende dm falan hala yok sen dm bu aç 1 dk lik ben sana atacam sorun var forumda belliki siz neyi anlamak istemiyorsunuz
Nasıl acicimSenin dm kapalı Ahmet
Üç öğün alsalar yine burda olurlar ahahah 😁Sabah dağıtımdan pay alanlar yine burda![]()
Doyulmaz 😇Sabah dağıtımdan pay alanlar yine burda![]()
Gizlilik var profilde ordan aşağı in halletNasıl acicim
Burada maaşlı çalışanlar var her roll burda adamlar 7 24 nasil yetisiyorlar anlamadimÜç öğün alsalar yine burda olurlar ahahah 😁
Ahmet gerek yok kardeşim kimseye kendini ispatlamayaBak kral al bak sabahtandir seni ulaşmaya calisiyom geliyon bura yaziyon dağıtım yaptirdigin kişilere dikkat et la ben senin paran sana ulaşsın diye senden çok efor sabrettim karsiliginida güzel bir şekilde aldım puhaha
Kral dairesi puuaa bolsans dostHerkese selamlar tekrar dostlar.. müthiş kazanç aldım sabah 11 gibi. Şimdi kız kalesine geçtim güzel bir otel kral dairesinden rol açıyorum.. bugün vurgun günü olsun.. en yüksek dağıtım günü olsun.. hedefe ulaşırsak 5 kişiye 1000₺ ödül verelim..
Sen dm atsana @TheNightMare e sana dm sen ulaşılamıyor harbi dm kapalıNasıl acicim
Onlar göz ardı edilmesi lazım kim bilmiyorumDoyulmaz 😇
Meslekleri bu ahahaBurada maaşlı çalışanlar var her roll burda adamlar 7 24 nasil yetisiyorlar anlamadim
Paramı ver abiKral dairesi puuaa bolsans dost