- 48,934
- 53,677
- 113
Esref kral dairesinde suan burda paralı biri varsa odur neyse daha iftara çok var biraz kitap okuyim zaman geçsin size kolay gelsin puhaaSus tek kelime daha etme çünkü
Esref kral dairesinde suan burda paralı biri varsa odur neyse daha iftara çok var biraz kitap okuyim zaman geçsin size kolay gelsin puhaaSus tek kelime daha etme çünkü
Aliş harikalar diyarında tavsiye ederimEsref kral dairesinde suan burda paralı biri varsa odur neyse daha iftara çok var biraz kitap okuyim zaman geçsin size kolay gelsin puhaa
Kitap mı okuycun abi ne okuyacan meselaEsref kral dairesinde suan burda paralı biri varsa odur neyse daha iftara çok var biraz kitap okuyim zaman geçsin size kolay gelsin puhaa
Sen bana neden cevap vermiyorsunEsref kral dairesinde suan burda paralı biri varsa odur neyse daha iftara çok var biraz kitap okuyim zaman geçsin size kolay gelsin puhaa
Yaw yiyim ödülü ya şurada forum zevki bırakmıyorlar para tartışması yüzünden başlıycam böyle işeÖdül dağıtıldı mı la kaçırdık mi yine
Dm den yaz kimseye söylemem yemih ederemEsref kral dairesinde suan burda paralı biri varsa odur neyse daha iftara çok var biraz kitap okuyim zaman geçsin size kolay gelsin puhaa
Okuma kitabı Recep ivedik misaliKitap mı okuycun abi ne okuyacan mesela
Katılıyorumşu tartışanları banlamak en iyisi
Teşekkürler reis Bolşans GsForumunun huzurunu bozanlar
Konuda tartışma yaratan üyelere konudan yasaklanacak
Devam ederlerse ise forumdan uzaklaşacaklar..
Valla en son sen bakarken kavga başladı aman dikkatMaç bakıyorum dostlar acele etmeyelim
Bekliyoruz kralMaç bakıyorum dostlar acele etmeyelim