- 51,655
- 48,844
- 113
Burada herkes akraba dost ama kimse kimseyi tanimiyorYaw yiyim ödülü ya şurada forum zevki bırakmıyorlar para tartışması yüzünden başlıycam böyle işe
Bekliyoruz dostMaç bakıyorum dostlar acele etmeyelim
Burada herkes akraba dost ama kimse kimseyi tanimiyorYaw yiyim ödülü ya şurada forum zevki bırakmıyorlar para tartışması yüzünden başlıycam böyle işe
Bekliyoruz dostMaç bakıyorum dostlar acele etmeyelim
6 gol olsun yeter ne taraftan geldiği mühim değil 10 k yatıyor 6 goldeTeşekkürler reis Bolşans Gs
Acele yok kardeşim yavaştan git ufak olsun torba dolarMaç bakıyorum dostlar acele etmeyelim
Hala ufaktan laf atma derdindesin yeter be kardeşim salın artıkKusura bakmayın benim hatam özür dilerim sizden işte arada böyleleri çıkar hep
Nickini okurken balgam sökmeye çalışıyor gibi oluyorum normal mi kralValla en son sen bakarken kavga başladı aman dikkat
Görememişim herhal suan oruçluyken önümu zor görüyorum bağışla dost puhaaSen bana neden cevap vermiyorsun
Tabi biz barakadan izmarit toplayarak bekliyoruz sen kral dairesinde ancuezli baklagil yanında rakıMaç bakıyorum dostlar acele etmeyelim
Afacan sakinKardeşim huzurlu bi şekilde roll takip ettirmediniz ya
Burdayız sen bakMaç bakıyorum dostlar acele etmeyelim
Hangi dümene geçti erhan gene bak puahahaGörememişim herhal suan oruçluyken önümu zor görüyorum bağışla dost puhaa
SinirlendimAfacan sakin
İsim hakları mevcut isim haklarında yazıyor bu evetNickini okurken balgam sökmeye çalışıyor gibi oluyorum normal mi kral
Bol şansBol bol şanslar.. rica ediyorum tartışma olmasın beyler lütfen Ekli dosyayı görüntüle 945634
Bol şans krallBol bol şanslar.. rica ediyorum tartışma olmasın beyler lütfen Ekli dosyayı görüntüle 945634
Bol şanslar dostBol bol şanslar.. rica ediyorum tartışma olmasın beyler lütfen Ekli dosyayı görüntüle 945634
Bol şansBol bol şanslar.. rica ediyorum tartışma olmasın beyler lütfen Ekli dosyayı görüntüle 945634
Bol şanslar kralBol bol şanslar.. rica ediyorum tartışma olmasın beyler lütfen Ekli dosyayı görüntüle 945634