- 64,737
- 35,951
- 113
118 ci sayfada herşey güzeldi bi anda oldu olan
Adam 37 k dan 20 k ya düştü reis ne dağıtımı@EşrefTEK80 dsgitimci var mi yoksa ben halledeyim mi
Harbi miMaçlar yattı la
konuya yeni geldi nerden bilsinMaçlar yattı la
Gel dost hoşgeldin@EşrefTEK80 dsgitimci var mi yoksa ben halledeyim mi
Kim çıkardı bu dağıtım aslını ulan diğer maça bakarken diğer kuponu gördük bi andaAdam durduk yere 14k yaktı hemen dağıtım derdine düştünüz beyler bi durun la
sen yap erhan bi kere de yüzün hiç gülmediLa yemin ederim burda akilli adam yok adam kaybediyor adam dağıtımı ben yaparım diyor neyse
Cebinden dağıt eşref sana verecek yarin@EşrefTEK80 dsgitimci var mi yoksa ben halledeyim mi
Senin rollerin dağıtımcısı ben olurumLa yemin ederim burda akilli adam yok adam kaybediyor adam dağıtımı ben yaparım diyor neyse
Bende aynısını yazdım yukarda dostDostlar şimdi o parada gitse kimse ödül alamiycak bir jerede Dünya tersine dönsün adam 18 k kar cebe koysun sizde başka zaman alın yoksa hepsi gidecek
Daha yenimi anladın en akillilari bozuk abi düşün durum o kadar vahimLa yemin ederim burda akilli adam yok adam kaybediyor adam dağıtımı ben yaparım diyor neyse
La yemin ederim burda akilli adam yok adam kaybediyor adam dağıtımı ben yaparım diyor neyse
E kayip onlarin degilLa yemin ederim burda akilli adam yok adam kaybediyor adam dağıtımı ben yaparım diyor neyse