- 23,012
- 7,966
- 113
Sağlık olsun Allah’a emanet olun gencolar
Grsz abiSağlık olsun Allah’a emanet olun gencolar
Valla şimdi burada tam sana söylemelik bir şey yazacaktımda neyse ban yemek istemiyorum. 4-5 ay önceki konu diyim sen anla. Yada buradakiler anlamistirCebinden dağıt eşref sana verecek yarin
Vay beLa yemin ederim burda akilli adam yok adam kaybediyor adam dağıtımı ben yaparım diyor neyse
Ne alakaErkeğin Duru olmaz sonuna kadar devam
Aha geldi bır tane akıllı adam Muro abi kasa 6 k 37 oldu 40 yapalım derken 14 k düştü sencede durması gerekmiyormuVay be
Oynucak maç mı var reis adam boş beleş basıyor şuan o piti piti yapıpErkeğin Duru olmaz sonuna kadar devam
Ney ne alakaNe alaka
Erkeklikle roll bitirmek ne alaka puhhNey ne alaka
Adam kendisi biliyordur nerde duracağını benimvgibi 200 TL link oynamiyirOynucak maç mı var reis adam boş beleş basıyor şuan o piti piti yapıp
Kardeşim konuya yeni girdim son mesajına bakıp yazdim. Hemde bak sen kendine düşman edinmeyi ne kadar seviyorsun. Ya benim seninle aram yok neyine laf vuruyorsun. Burada düşman olmadığın insan kaldi mi üzerine vazife olmayan konulara burnunu sokarakLa yemin ederim burda akilli adam yok adam kaybediyor adam dağıtımı ben yaparım diyor neyse
Ağa paran olsa senden bu miktarı basarsın milyarlık durum değil kaybetmeye başlayınca iş bitiriyor çok fazla para olması bu gerçeği değiştirmiyorAdam kendisi biliyordur nerde duracağını benimvgibi 200 TL link oynamiyir