- 43,571
- 15,722
- 113
Espri dost bizimkisi adam kaybetmişErkeklikle roll bitirmek ne alaka puhh
Arkadaşlar dağıtım diyor
Espri dost bizimkisi adam kaybetmişErkeklikle roll bitirmek ne alaka puhh
Tek hatamız o işte geçen cepte sigara almaya para yok gıdım gıdım oynayarak 9300 yaptım kasayı bayrama harçlık çıktı dedim 10 k düzleyim derken 300 hitti 1 k gitti 3 k derken sıfıra sıfır elde var 0En büyük hatamız işte. 95i 100 yapayım 77yi 80 yapayım. 3k eksik olsa ne oluyo sanki. Hepimiz yaşıyoruz bunu
KatılıyorumEn büyük hatamız işte. 95i 100 yapayım 77yi 80 yapayım. 3k eksik olsa ne oluyo sanki. Hepimiz yaşıyoruz bunu
Adamın son mesajına bakıp yazdim kardeşim. Ben bilsem zaten yazmazdım. Neyse senide yazmış olduk espriye devamEspri dost bizimkisi adam kaybetmiş
Arkadaşlar dağıtım diyor
Ya dağıtım diyorsun sanki biz burda değiliz ben senden daha çok dağıtım yaptim forumda ama bu kadar insanın içinde ben yaparım derdine dusmen anlamsız ve yersiz adam gibi kupona baksan kayip olmus kupon bu laf suan edilmez diKardeşim konuya yeni girdim son mesajına bakıp yazdim. Hemde bak sen kendine düşman edinmeyi ne kadar seviyorsun. Ya benim seninle aram yok neyine laf vuruyorsun. Burada düşman olmadığın insan kaldi mi üzerine vazife olmayan konulara burnunu sokarak
Yaş kaçTek hatamız o işte geçen cepte sigara almaya para yok gıdım gıdım oynayarak 9300 yaptım kasayı bayrama harçlık çıktı dedim 10 k düzleyim derken 300 hitti 1 k gitti 3 k derken sıfıra sıfır elde var 0
Herkesin bir çıkarı vardır bu hayatta dağıtım yapana pay düşer mantığıYa dağıtım diyorsun sanki biz burda değiliz ben senden daha çok dağıtım yaptim forumda ama bu kadar insanın içinde ben yaparım derdine dusmen anlamsız ve yersiz adam gibi kupona baksan kayip olmus kupon bu laf suan edilmez di
Düşmeee Ahmedim düşmeeeee
Sanane kardeşim derdine sen mi düştün. Asıl anlamsız olan muhabbetin olmayan insanlara laf vurman. Herkes istediği gibi yazar çizer bu seni ilgilendirmez. Birdaha bana laf vurursan bu sefer sana böyle insan gibi konuşmam. Simdi bak işineYa dağıtım diyorsun sanki biz burda değiliz ben senden daha çok dağıtım yaptim forumda ama bu kadar insanın içinde ben yaparım derdine dusmen anlamsız ve yersiz adam gibi kupona baksan kayip olmus kupon bu laf suan edilmez di
O arkadaş da utanma duygusu yok dostum her dağıtım yapana arsız yüzsüz gibi zırt bırt yazar dağıtım ben yaparım diye bi gün birini fena çarpacak ama kime nasip olacak bakalım 😂Herkesin bir çıkarı vardır bu hayatta dağıtım yapana pay düşer mantığı
Tüm dünya düşman olursa olmaz la çekim yaptığın sitenin finans birimi de düşman olur oda dünyada yaşıyor göndermez çekimiDusman edinmişim ben kendi bildiğim doğrulardan şaşmam eger ortada yanlış birsey görürsem cvp vermekten çekinmem ve ben bunu yaptığım için bana gerekirse tüm dünya düşman olsun sorun yok
Çocuk da değilsin o hataları 20 yaşında yapıyorduk 300-500 lira için o kadar para çöpe atılır mı
@Shellac ben sırf bunlar yüzünden ban yedim 50 defa sizce ben bu kadar ban yemeyi hak ettim mi suan cvp versem yine ban yerim kesin iyi forumlarSanane kardeşim derdine sen mi düştün. Asıl anlamsız olan muhabbetin olmayan insanlara laf vurman. Herkes istediği gibi yazar çizer bu seni ilgilendirmez. Birdaha bana laf vurursan bu sefer sana böyle insan gibi konuşmam. Simdi bak işine