- 26,398
- 16,418
- 113
Yav salih ahshjskakTüm dünya düşman olursa olmaz la çekim yaptığın sitenin finans birimi de düşman olur oda dünyada yaşıyor göndermez çekimi
Yav salih ahshjskakTüm dünya düşman olursa olmaz la çekim yaptığın sitenin finans birimi de düşman olur oda dünyada yaşıyor göndermez çekimi
PuajajhaYav salih ahshjskak
Yine haram yemedik şükürDusman edinmişim ben kendi bildiğim doğrulardan şaşmam eger ortada yanlış birsey görürsem cvp vermekten çekinmem ve ben bunu yaptığım için bana gerekirse tüm dünya düşman olsun sorun yok
Yalan mı Ahmedim puahahaYav salih ahshjskak
12 sene oldu Allah’a Şükür düşmedik ağa kodlardan davet bonuslarından yürürsek yürüyoruz şükür banka vs borç 0Düşmeee Ahmedim düşmeeeee
Ahmet Of’a bas kardeşYalan mı Ahmedim puahaha
Doğru bem finans biriminde olsam düşmanımın çekimini iptal eder bakiyesini silerimYalan mı Ahmedim puahaha
14 basmadı 3.759 bastı sonra 10 bastıAga hedefe 3 eksik sen neden 14 basıyon ki kasa yönetimi bir tuhaf
Maşallah ben de diyordum bugün birine niye laf yazmadı puhahaO arkadaş da utanma duygusu yok dostum her dağıtım yapana arsız yüzsüz gibi zırt bırt yazar dağıtım ben yaparım diye bi gün birini fena çarpacak ama kime nasip olacak bakalım 😂
Aynen öyle bende öyle yapardım puajjaDoğru bem finans biriminde olsam düşmanımın çekimini iptal eder bakiyesini silerim
Toplam kaç basılmış oluyor14 basmadı 3.759 bastı sonra 10 bastı
boşuna demiyor zaten pay kapmak amaç yazmiyim diyorum konunun sonunda gelmişler hemen dağıtım meselesi bu kadar da düşülmez ki adam kaybetmiş.Herkesin bir çıkarı vardır bu hayatta dağıtım yapana pay düşer mantığı
Sen mamanı almışsın herhalde bırakmışsın dilenciliğiMaşallah ben de diyordum bugün birine niye laf yazmadı puhaha
Yine komik değildi vallaAhmet Of’a bas kardeş
Tekte 14 basmadı yani kasa yönetimi yok diyorsun kaç basması lazımdı ??Toplam kaç basılmış oluyor
14 ten 241tl eksik onu düşünmüşlerToplam kaç basılmış oluyor