- 12,479
- 3,843
- 113
@EşrefTEK80 geçmiş olsun dostum dünden beri üzerinde şansızlık var
Kardeşim kralsın inanBu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
Eşref yanındayız takipteyiz sabah saatlerinden beri aralıksız takipteyimBu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
gecikmedik burdayız kankacımBu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
Tamam dostum bol şans diliyorum tekrarBu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
🧐 Konu aktif reisBu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
aktif devam edilecek daimonum🧐 Konu aktif reis
Kardeşim saatlerdir takip eden 5 kişi var bilgin olsunBu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
Baştan aç bazkan ilk rolu takp edemedik yaBu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
Eşref geçmiş olsun kral inşallah telafisini fazlasiyla yaparsin @sinansrml63Bu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
Geçmiş olsun dost 2 gündür nazar varBu yetimlerin hakkı yerine gelecek bugün emek var sabahtir. Biraz mola verelim de sağlam başlayalım dostlar. Konuyu kilitlemiyorum burdan devam edelim
110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reisG
Geçmiş olsun dost 2 gündür nazar var