- 3,418
- 17,828
- 113
Bolşans eşroHaydi bol sansEkli dosyayı görüntüle 886650
Bol şanslarHaydi bol sansEkli dosyayı görüntüle 886650
Tepki vermekte mi yasak ?
7000 tane dizi film izledim bütün dizi film anime sektöründe 1 numara narutodur daha üstüne görmedim kanka istiyorsan radyo televizyonda master yap izlemediğin için kıyaslama yapamazsın. Ki izlesende onaylardın muhtemelen beni.Kusura bakma kanka radyo sinema televizyon okudum ben 3500 tane film izledim. Malesef naruto izlemeye ayıracak vaktim olmadı. Olsaydı da izler miydim emin değilim. Kıyaslanması imkansız bana göre dijital ortamda yapılmış bişeyle tamamen geçek bişeyin. Animasyonda 1 numara dersin anlarım
Bol şans gelim mi 😁Haydi bol sansEkli dosyayı görüntüle 886650
Reis çoğu yoruma tepki bırakınca hoş olmuyor münakaşa oluyor sonrasında yksa mizah olan yorumlara tabi ifade bırakabilirsin..Tepki vermekte mi yasak ?
Şans yanında olsun reisHaydi bol sansEkli dosyayı görüntüle 886650
Bol şanslar tek dostHaydi bol sansEkli dosyayı görüntüle 886650
120 yıllık sinema sektöründe bu cümleyi kuracak kişi sayısı kaçtır acaba. Bu dediğin şeye benziyo hamilton muhammed aliden daha iyi sporcu7000 tane dizi film izledim bütün dizi film anime sektöründe 1 numara narutodur daha üstüne görmedim kanka istiyorsan radyo televizyonda master yap izlemediğin için kıyaslama yapamazsın. Ki izlesende onaylardın muhtemelen beni.