Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,272
10,105
113
Ooo sen eşkıyaya burun kıvırıyorsun bi de. Gerçek dünyaya hoşgelme şansın var mı kanka
Küçümsüyorsun yorum yaparken emin ol senden çok dizi film izlemişimdir.Anime izlemeye bu sene başladım. Hayatım dizi film izlemekle geçti şuan bile tvde witcher açık. Anlayamazsın kanka asıl senin önyargıları ve tabuları yıkıp gerçek dünyaya hoşgelme şansın varmı? Ben bu sene yıktım önyargımı. Bundan önce çizgi film mi izlicem diyordum ama tamamen farklı bi olay olduğunu gördüm

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,398
16,418
113
Küçümsüyorsun yorum yaparken emin ol senden çok dizi film izlemişimdir.Anime izlemeye bu sene başladım. Hayatım dizi film izlemekle geçti şuan bile tvde witcher açık. Anlayamazsın kanka asıl senin önyargıları ve tabuları yıkıp gerçek dünyaya hoşgelme şansın varmı? Ben bu sene yıktım önyargımı. Bundan önce çizgi film mi izlicem diyordum ama tamamen farklı bi olay olduğunu gördüm
Benden daha çok film izlediğini düşünüyorsun öyle mi hmm ilginçmiş. Bence bu konuyu uzatmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...