- 1,912
- 288
- 83
50
Sana diyorum ki sadece okul okuduğum dönemde 3500 tane film izledim. Öncesi sonrasını saymadım bile. İzlediklerim içerisinde ilk 30 yapmaya kalksam bile yapamam. Çok müthiş bi anime dizi ya da film izlesem de bunu 1e koymam. Neyini anlamadın. Kendi fikrini kabul ettirmeye çalışma boş yere yani. Sen istediğini düşünebilirsinHayatım dizi film izlemekle geçti diyorum abartmıyorum. Bencede boşa tartışıyoruz sen narutoyu izlemediğin için ben senin düşüncelerini kabul etmiyorum. Izleyipte bu yorumları yapsan saygı duyardım
Gelir insallahBarem 98.5. Bi tane 27 28lik per lazım
Kendi fikrimi kabul ettirmeye çalışsam izleseydin de sevmedim deseydin saygı duyardım demem. İzlemediğin şeyle dalga geçiyorsun o yüzden kabul etmiyorum fikrini. Bide 3500 değildir o 35tir uçmayalım 😂 yani burda fikrini kabul ettirmeye çalışan senmiş gibi geliyorsun 🤔Sana diyorum ki sadece okul okuduğum dönemde 3500 tane film izledim. Öncesi sonrasını saymadım bile. İzlediklerim içerisinde ilk 30 yapmaya kalksam bile yapamam. Çok müthiş bi anime dizi ya da film izlesem de bunu 1e koymam. Neyini anlamadın. Kendi fikrini kabul ettirmeye çalışma boş yere yani. Sen istediğini düşünebilirsin