- 4,315
- 797
- 113
65
Neden ben tarihin en iyi sporcusu ronaldo diyebilirim. Bu da öyle bişey televizyon sektörünün en iyisi benim için narutodur. Benim takıldığım da izlemediğin şeyle dalga geçmen gidip eşkiyayla falan kıyaslıyorsun yani büyük linçliyorsun izlemediğin halde aşırı büyük önyargın var. Kanka tom ve jerry falan değil bu bahsettiğim narutodan bahsediyoruz. Önce anlaman gereken animeler çizgi film değildir. Bunu anladığında tartışırız ama anlayacak gibi durmuyorsun bu önyargıylaYav şunu anlamıyorsun sen. Bu şey gibi değil en iyi futbolcu ronaldo messi gibi bişey değil. Senin dediğin şey şuna eşdeğer bak. Tarihin en iyi sporcusu usain bolt. Tamam atletizmin en iyisi belki ama en iyi sporcu demek imkansız. Bu da öyle. Ben de diyorum ki izlediğim filmler içinden bile en iyi 30 seçemiyorum. Sen seçmişsin tebrikler. Önyargı ile alakası yok
Eğitimini almadığın koskoca bi sektör hakkında atıp tutmana daha fazla tahammül edip sana açıklama yapmayacağım. İstediğine inanmakta elbette özgürsünNeden ben tarihin en iyi sporcusu ronaldo diyebilirim. Bu da öyle bişey televizyon sektörünün en iyisi benim için narutodur. Benim takıldığım da izlemediğin şeyle dalga geçmen gidip eşkiyayla falan kıyaslıyorsun yani büyük linçliyorsun izlemediğin halde aşırı büyük önyargın var. Kanka tom ve jerry falan değil bu bahsettiğim narutodan bahsediyoruz. Önce anlaman gereken animeler çizgi film değildir. Bunu anladığında tartışırız ama anlayacak gibi durmuyorsun bu önyargıyla