- 18,703
- 11,063
- 113
O zaman 86da anlaşalım 😁Ben isterim hiç atamasın 41de bitsin maç 🤣 ama kötü takım yani barem o yüzden yüksek
O zaman 86da anlaşalım 😁Ben isterim hiç atamasın 41de bitsin maç 🤣 ama kötü takım yani barem o yüzden yüksek
Mali butceleri batık kral büyük ihtimal düşerler bu seneKarşıyaka böyle giderse 2 lig birden düşmeye kadar yolu var çok kötüler adamlar ben takip etmiyorum bu ligide nolduysa sakatını cık oyuncularımı gitti
Ahmet boyun devrilsin hemiBugün atamasın bari de şu kadar takip ettiğimize değsin
Umarım da depin yenilmediği kimse kalmadı savunma harbiden yokBugün atamasın bari de şu kadar takip ettiğimize değsin
Güzel tespit3 çeyrek 19-20 bandında sayı gelmesi lazım üstü gelirse sıkıntı bunlar son periyot çok atiyorlar
Umarim oyle olur ama zor80 i geçemez dost bu takim hangi maçta 90 sayi atmis ki bu maçta atsin 2 tane vasat takımın maçı sonucta bunlar 2 yari potanın yolunu bulamazlar basket te çok sayi cikmasi için ciddi yetenek lazim bunlarda da yetenek yok maalesef puaha
Öyle gözüküyorda dost bunlar bu kadar bi anda kötü oldularMali butceleri batık kral büyük ihtimal düşerler bu sene
Bir defa giymem iki defa giyerim eniste ikinci yari 49 sayi nasil atacak bu takimGeri vites yapma adaş söz ağızdan çıktı artık 90 çıkarsa etek giyer atarım buraya dedin pusuda bekliyoruz
ÖyleÖyle gözüküyorda dost bunlar bu kadar bi anda kötü oldular
Üst totemi yaparlar birazdan adaş düşmanın varsaBir defa giymem iki defa giyerim eniste ikinci yari 49 sayi nasil atacak bu takim
Enişte boyun devrilsin hemi seviliyorsun, bari sen bu toplara girme be kralGeri vites yapma adaş söz ağızdan çıktı artık 90 çıkarsa etek giyer atarım buraya dedin pusuda bekliyoruz
Oo düşman çok var eniste poku yedim desene puahaÜst totemi yaparlar birazdan adaş düşmanın varsa
Bol şanslar Tek dostHaydi Beyler haydi... Getirelim bunu hep beraber tüm enerjimizi verelimEkli dosyayı görüntüle 886988
Sponsor falan bulamadılar bunlar yönetimde isimler sürekli değişiyor baya kaos ortamı var uzun süredirKarşıyaka böyle giderse 2 lig birden düşmeye kadar yolu var çok kötüler adamlar ben takip etmiyorum bu ligide nolduysa sakatını cık oyuncularımı gitti
Bence onu yatırmadı, bu son adım 😀Neyse şöyle düşünün beyler eşref işini sağlama aldı 5k kasada tutuyor gelmezse başa döneriz puahhah kasa 5k tekrar hedef 50k yarın bu saatlere doğru kazanmış oluruz
Kalan 49 alt eşrefi bırakıp seni takip edicez şimdi 🤣🤣Oo düşman çok var eniste poku yedim desene puaha
Yok la 25k yatırdı 20k bastı kupona eşref işini biliyor yaBence onu yatırmadı, bu son adım 😀
Sayi görmek istiyorsan sana gece bir mac soylicem o maçı takip et dost miami maci en az 270 sayi olur puahaUmarim oyle olur ama zor