- 11,704
- 10,303
- 113
son du knka hani ya uyucaktık bol şanslarKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
son du knka hani ya uyucaktık bol şanslarKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
Geride para bırakmış ulan tutsun buKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
Haydi bol şanslarKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
Hadi bakalim bolsansKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
Bu kez ne derse desin olacak hissediyorumŞimdi son adım diyecek alt derse 1dk da 19 sayı olur. Üst derse 2dk 0 sayı. Şaşırt bizi eşref hoca 8 saate değsin
Hadi bol şans reis |
Isine bak hadi ben Türkiye de başka bayrak görmek istemiyorumO zaman şahsına karşı herhangi bir konuşmam olmadığı sürece muhatap olma yolun bahtın açık olsun
Bol şanslar dost bu kez olsun be bu kez olsunKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
Ya Allah BismillahKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
Bol sans knk uykuya dalarsam beni unutma agaKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
Adam her defasında kişi sayısında yükseltiyor gönlü zengin gelsin artık şu yeterKupon gelirse 8 kişi 500₺...Ekli dosyayı görüntüle 943971
Her saat başı ödül alacak kişi sayısını arttırıyo hoca. 8 yaptı şimdizabaha kadar burdayız zabahaaa kadarr @AnthonyEdwards ahahahha
Bu yolda dönenler oldu mum gibi sonenler olduzabaha kadar burdayız zabahaaa kadarr @AnthonyEdwards ahahahha
Bi sus la bi sus çok konuşacaksan özele gel insanların canını sıkma burada özele gel bekliyorum 🇪🇸🇪🇸Isine bak hadi ben Türkiye de başka bayrak görmek istemiyorum
Bana bu forumda meydan okuyor pauahBi sus la bi sus çok konuşacaksan özele gel insanların canını sıkma burada özele gel bekliyorum 🇪🇸🇪🇸
knka @EşrefTEK80 ben bi 15 dk kaybolsam ödülüm yanmaz dimi. az bişi işim var ayak yolunda bi emanet var onu bırakacamHer saat başı ödül alacak kişi sayısını arttırıyo hoca. 8 yaptı şimdi