Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 12K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,523
37,003
113
O oranları Ben de yakalıyorum 2 Oran 1.85'in yanında daha iyi örnek veriyorum arka planda koyuyorsun demek yani Ulan var ya sen var ya sen
Ulan muro ne değişik adamsın o kuponun maçların tarihine baktınmı arka plandaymış ulan bu kuponun konusu bile var forumda 18 kişiye ödül atmıştık 😀 o oranları dedin kupona 5k mı ne atmıştım 😀

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,029
39,324
113
Ulan muro ne değişik adamsın o kuponun maçların tarihine baktınmı arka plandaymış ulan bu kuponun konusu bile var forumda 18 kişiye ödül atmıştık 😀 o oranları dedin kupona 5k mı ne atmıştım 😀
Sonradan gördüm o değil de böyle oranlar arıyorsan sana 50 oran yüz oran kendim oynadığım oranları atayım mı tutmuş daha önce eski

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,523
37,003
113
Sonradan gördüm o değil de böyle oranlar arıyorsan sana 50 oran yüz oran kendim oynadığım oranları atayım mı tutmuş daha önce eski
O oranlara max kaç basıyon mesela ben bu tür oranlara 5k nasıyorum para olunca bi 28 oran vardı medellim kolombiya ligi 1/2 8k atmıştım zamanında gelmişti iy 1-0 ms 1-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...