- 7,349
- 3,551
- 113
Duymiyimmmmmm seni Muro 😂😂😂Eşref teki sıkmayın
Duymiyimmmmmm seni Muro 😂😂😂Eşref teki sıkmayın
Ya ben reis@Danger38 @joafelix dm gelin dostlar... @Muroo1988 reis sende varsın bende de . Diğer kardeşimiz den kazandin tebrik ederim. Herkes faydalansin maksat.. devam edicem dostlar çekim den sonra
Teşekkür ederim@Danger38 @joafelix dm gelin dostlar... @Muroo1988 reis sende varsın bende de . Diğer kardeşimiz den kazandin tebrik ederim. Herkes faydalansin maksat.. devam edicem dostlar çekim den sonra
Kesene bereket dost@Danger38 @joafelix dm gelin dostlar... @Muroo1988 reis sende varsın bende de . Diğer kardeşimiz den kazandin tebrik ederim. Herkes faydalansin maksat.. devam edicem dostlar çekim den sonra
Gitme bir yere reis haaKesene bereket dost
Saol baskan@Danger38 @joafelix dm gelin dostlar... @Muroo1988 reis sende varsın bende de . Diğer kardeşimiz den kazandin tebrik ederim. Herkes faydalansin maksat.. devam edicem dostlar çekim den sonra
Ya sen adamsın Diğer arkadaşlara gönder ben öteki konuda kazandım zaten Nescafe sağ olsun@Danger38 @joafelix dm gelin dostlar... @Muroo1988 reis sende varsın bende de . Diğer kardeşimiz den kazandin tebrik ederim. Herkes faydalansin maksat.. devam edicem dostlar çekim den sonra
Kesene bereket kolay gelsin bol sanslarGitme bir yere reis haa
Sil bunu reis yasakIBAN mi
Bol şans uyumim kaybettiğini gormimmmm😂😂@Danger38 @joafelix dm gelin dostlar... @Muroo1988 reis sende varsın bende de . Diğer kardeşimiz den kazandin tebrik ederim. Herkes faydalansin maksat.. devam edicem dostlar çekim den sonra
Yalnız bırakma ama bizi ha reisimYa sen adamsın Diğer arkadaşlara gönder ben öteki konuda kazandım zaten Nescafe sağ olsun
Sildim kusura bakma dm kapalıSil bunu reis yasak
Dün gece bıraktık hala buradasın git uyu be kardeşim gözlerin kör olacak ekrana bakmaktanDuymiyimmmmmm seni Muro 😂😂😂
Valla uyku tutmadı bilmiyorum niye Eşref ve illara hissettik galibaDün gece bıraktık hala buradasın git uyu be kardeşim gözlerin kör olacak ekrana bakmaktan
sen milyon Kazan Nescafe Sen kalbi temiz insanlarYalnız bırakma ama bizi ha reisim