- 3,410
- 17,819
- 113
Şimdi at reis takip ettim seniSildim kusura bakma dm kapalı
Şimdi at reis takip ettim seniSildim kusura bakma dm kapalı
Kaçmak yok sonuna kadar burdayiz 😀😀. Ekurün @Ahmetdeveci burda yok. Aldı ödülü dün kaybolduEşref 16 k kasayı 50 k görsün de
Tmm burdayım reisim takiplicemKaçmak yok sonuna kadar burdayiz 😀😀. Ekurün @Ahmetdeveci burda yok. Aldı ödülü dün kayboldu
Bol şanslar umarım hemen 50k olur buKaçmak yok sonuna kadar burdayiz 😀😀. Ekurün @Ahmetdeveci burda yok. Aldı ödülü dün kayboldu
Sende tek ödül alamayan benim Eşref reis ne konular takip ettimKaçmak yok sonuna kadar burdayiz 😀😀. Ekurün @Ahmetdeveci burda yok. Aldı ödülü dün kayboldu
Dostum özelden yazEşref 16 k kasayı 50 k görsün de
Buro tebrikler kral, aradabir, bir numaralı dostunuda ( @sinansrml63 ) çağır oda ekmek yesin .sen milyon Kazan Nescafe Sen kalbi temiz insanlar
Gelmiyor Kral gelmiyor etiket atsan da gelmiyorBuro tebrikler kral, aradabir, bir numaralı dostunuda ( @sinansrml63 ) çağır oda ekmek yesin .
Küstürdüler adamı bir kere forumdan soğudu, inşallah tekrardan eski enerjisini bulur. Zaten eskilerden bir ikiniz kaldınızGelmiyor Kral gelmiyor etiket atsan da gelmiyor
Sinan iyiydi yaKüstürdüler adamı bir kere forumdan soğudu, inşallah tekrardan eski enerjisini bulur. Zaten eskilerden bir ikiniz kaldınız
Zaten çekimi bekliyoruz reisim@EşrefTEK80 acele etme Biraz zaman geçsin maçlar başlasın öyle oyna kazan
İyi ki bekledik vallaZaten çekimi bekliyoruz reisim
Çok hızlı hareket edersen kaybın olur hissettiğin maçları bekle kaybetme o kadar insana yardımcı oluyorsun senin işin gücün rast gitsin KralZaten çekimi bekliyoruz reisim
Kafamda maçı oynadım ben . Çekim gelseydi sağlam vuracam. Üst bitecek bu maç şuan ki baremden@EşrefTEK80 bu dep iyi mi 2.5 veriyor dep bı boo var demek ki