- 31,691
- 11,779
- 113
Ilk adim wonlamisti o ara10. Dkda ödül vereceklerini açıklamış kral sonra gitmedim zaten
Ilk adim wonlamisti o ara10. Dkda ödül vereceklerini açıklamış kral sonra gitmedim zaten
Amin dostEski uyeyim az çok herkesi kenarından köşesinden tanıyoruz zamanında Aekrem, sinan63, muroo1988 gibi adamlara dilenci gozuyle bakanlar Allah'ın işi işte, şimdi hepsi totem e düştü bu hayatta kimseyi kinamayacaksin , Allah herkesin gönlüne göre versin başkada birşey demiyorum
Aekrem boş adamdı kusura bakmaEski uyeyim az çok herkesi kenarından köşesinden tanıyoruz zamanında Aekrem, sinan63, muroo1988 gibi adamlara dilenci gozuyle bakanlar Allah'ın işi işte, şimdi hepsi totem e düştü bu hayatta kimseyi kinamayacaksin , Allah herkesin gönlüne göre versin başkada birşey demiyorum
Hızlı wonlamisti işteIlk adim wonlamisti o ara
Yok dost bu joalarin aldığı 6 kişi almıştı o gün bende sizle burdaydımYok dost benim bahsettiğimde 4 kişi açıkta kaldı sen yoktun herhalde o gün hiç. İşin esası öyle oluyor işte şansımıza tamamen
kanka nabeeeeer nasilsinEn son ne zaman dağıtım yaptı acaba 🤣
Sus lan artık bı car car carEn son ne zaman dağıtım yaptı acaba 🤣
Bazilari dağıtım yapar, show yapar herkes onları görür bazilarida gostermeden yapar kimse bilsin istemez. Vitrin dünyası hetkes yaptığını göstermenin derdinde Allah sonumuzu hayretsin başkada bir şey demiyorumEn son ne zaman dağıtım yaptı acaba 🤣
HahahBu konu sahibiyle aram iyi değil ama konuda benim sevdiğim adamlar olunca bazen konuya girip cvp yazıyorum kusuruma bakmasın benden rahatsiz olduğunu da biliyorum ama ara sıra yazmak zorunda kalıyorum
İyi değilim kanka sen nasılsın 🤣kanka nabeeeeer nasilsin
Ha bilmiyorum o zaman kafa gidik bu aralar hatırlayamadım pardon 😭Yok dost bu joalarin aldığı 6 kişi almıştı o gün bende sizle burdaydım
Usta fakir edebiyatı yapma yaBazilari dağıtım yapar, show yapar herkes onları görür bazilarida gostermeden yapar kimse bilsin istemez. Vitrin dünyası hetkes yaptığını göstermenin derdinde Allah sonumuzu hayretsin başkada bir şey demiyorum
Eşref’im gitti 😄Kaçırdık cümbüşü desene
hayirdir insallah kankaİyi değilim kanka sen nasılsın 🤣
Ateşle biseylerde susalimSus lan artık bı car car car
İstemem yan cebime koyBu konu sahibiyle aram iyi değil ama konuda benim sevdiğim adamlar olunca bazen konuya girip cvp yazıyorum kusuruma bakmasın benden rahatsiz olduğunu da biliyorum ama ara sıra yazmak zorunda kalıyorum