Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 15K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,903
11,092
113
Eski uyeyim az çok herkesi kenarından köşesinden tanıyoruz zamanında Aekrem, sinan63, muroo1988 gibi adamlara dilenci gozuyle bakanlar Allah'ın işi işte, şimdi hepsi totem e düştü bu hayatta kimseyi kinamayacaksin , Allah herkesin gönlüne göre versin başkada birşey demiyorum
Amin dost

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,191
23,963
113
Eski uyeyim az çok herkesi kenarından köşesinden tanıyoruz zamanında Aekrem, sinan63, muroo1988 gibi adamlara dilenci gozuyle bakanlar Allah'ın işi işte, şimdi hepsi totem e düştü bu hayatta kimseyi kinamayacaksin , Allah herkesin gönlüne göre versin başkada birşey demiyorum
Aekrem boş adamdı kusura bakma

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,691
11,779
113
Yok dost benim bahsettiğimde 4 kişi açıkta kaldı sen yoktun herhalde o gün hiç. İşin esası öyle oluyor işte şansımıza tamamen
Yok dost bu joalarin aldığı 6 kişi almıştı o gün bende sizle burdaydım

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,452
9,259
113
neyse @EşrefTEK80 e bol şans attığı kuponlar won olsun.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,442
28,761
113
Bu gidişle 15 dk ya bu konu da kapanacak
Uzun uzun yazmalar başladı

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,903
11,092
113
2-3 kişiyle sorun yaşayıp tartıştim şimdiye kadar ama aradan bir zaman gecince çok anlamsız geldi gerek yok kimseyle ara bozmaya herkesin kendine göre haklı yanları oluyor önemli olan o saygıyı korumak eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...