- 3,410
- 17,819
- 113
Geri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
Sil baştan evet,,,Adımlara baslayalim
Hadi bakalımGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
Every lerde limit yemezsinde altyapisi kötüGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
Sen yaparsın be kralGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
geri dönüşşşş tabiiGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
Haydi dayı lütfen halledip gidelimGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
Dinamoya yatır gel başka yer yaramıyor sanaGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
Odemesi sağlam mı reisim@EşrefTEK80 betorbet limit atmıyor dost bakar ilişsin oraya
Şike döndü valla o maçta başka açıklaması yokAklım hala o mac da abi 5 dakika da 1 sayı nasıl atar bir takim ya
valla ben monitörü kırcaktım eşrefimAklım hala o mac da abi 5 dakika da 1 sayı nasıl atar bir takim ya
Dost o geride kaldı . Önüne bak boş ver . O psikolojiye girersen etkeiler seni . Canın sağolsunAklım hala o mac da abi 5 dakika da 1 sayı nasıl atar bir takim ya
Dost yazdım sana aradığın şartlarda bi site 😁kazansın herkeseGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
Çık o kısır döngüden kral,,Aklım hala o mac da abi 5 dakika da 1 sayı nasıl atar bir takim ya
Güzel bi geri dönüş olucakGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
15.2 seri yapmasından belliydi adiler dönseydi birşelyerAklım hala o mac da abi 5 dakika da 1 sayı nasıl atar bir takim ya
Aynen,,Dost o geride kaldı . Önüne bak boş ver . O psikolojiye girersen etkeiler seni . Canın sağolsun
Kazancın daim olsun inşallah kesene bereket versin EşrefimGeri Dönüş mu la acaba 😀😀 rasgele oynadim valla geldi. Çekim verdim dostlar başka düzgün bir yere atalim da devam edelim
Ben 28 e kadar çektim ama sponsor iyidir yani öderOdemesi sağlam mı reisim