Inanilmaz cidden seti alacaklarKısmet işi
Bunlar yaptığı seriye bak inanılmaz
Inanilmaz cidden seti alacaklarKısmet işi
Bunlar yaptığı seriye bak inanılmaz
reis cekım sınırı yoksa 1 adım daha at benceKasa 18 oldu dostlar kayıp bonusu ile. Çekip başka yerden devam edelim bence 😀😀
Limit varmış kral@EşrefTEK80 kayıpta limit yoksa vur gelsin son adım sinerji bozmaya gerek yok bence eller ısındı hemencecik
Evet reis aklımda 😉ulan ana para gittiğinde kayıp bonusu clippers macında 2 kısı takıp ettık sımdı 10 kısı oldu aq![]()
Bol şans brocanBaşka siteye yükleme yaptım . Limit sorunu olmazsa tek adım aticaz
BekliyoruzBaşka siteye yükleme yaptım . Limit sorunu olmazsa tek adım aticaz
reis buda gelmezse bütün suç SASın unutmaBaşka siteye yükleme yaptım . Limit sorunu olmazsa tek adım aticaz
Bu isler boyle roll uzadikda takipci cogalir.kimisi sonuna denk gelir kimisi bilinci olarak en son gelip uyaniklik yaparulan ana para gittiğinde kayıp bonusu clippers macında 2 kısı takıp ettık sımdı 10 kısı oldu aq![]()
Başarılı olursun inşallahBaşka siteye yükleme yaptım . Limit sorunu olmazsa tek adım aticaz
3 ceyrekden snra uydum ben biraz son çeyrek büyük ...Luk yapmışlar ipneler geçmiş olsn sana 240 cikicak ken 220 lerde kalmisEvet reis aklımda 😉
En azindan kayip bonusun olur akillica is yaptin bol sansBaşka siteye yükleme yaptım . Limit sorunu olmazsa tek adım aticaz
Vur gelsin dostBaşka siteye yükleme yaptım . Limit sorunu olmazsa tek adım aticaz