- 5,312
- 6,578
- 113
Bol şanslarBaşka siteye yükleme yaptım . Limit sorunu olmazsa tek adım aticaz
Bol şanslarBaşka siteye yükleme yaptım . Limit sorunu olmazsa tek adım aticaz
En başından beri takipte değilim. Eşref kimsenin hakkını yemez . Destek için burdayımulan ana para gittiğinde kayıp bonusu clippers macında 2 kısı takıp ettık sımdı 10 kısı oldu aq![]()
adamsın reis seni tanıyoruz cansınEn başından beri takipte değilim. Eşref kimsenin hakkını yemez . Destek için burdayım
Dost yanlış anlama da ben @EşrefTEK80 dostumuzun en ölü 10 konusunda yer almış adamım bir kuruşunu almadım, gerekte yok saatlerce dm den muhabbet ettiğim adamdır, param pulum da var yani sevdiğim için buradayım meraklanma hak yemez o ama sakın takip ettim diye hak sahibiyim nidalarını atma onuda sevmeyiz açıkçası hayırlı sabahlar tekrardan 👋ulan ana para gittiğinde kayıp bonusu clippers macında 2 kısı takıp ettık sımdı 10 kısı oldu aq![]()
Hoş geldin 🤗En başından beri takipte değilim. Eşref kimsenin hakkını yemez . Destek için burdayım
O zaman en tatlı abim Serdar abim hoşBu isler boyle roll uzadikda takipci cogalir.kimisi sonuna denk gelir kimisi bilinci olarak en son gelip uyaniklik yapar
Kanka bir salsanmıydı yatana kadar bu maça üst giresin geldi sanırım he ahsjsskd bol şanslarLimit yine limit Ekli dosyayı görüntüle 934475
Bol sansLimit yine limit Ekli dosyayı görüntüle 934475
Bol şans dostLimit yine limit Ekli dosyayı görüntüle 934475
Bu maç şikeli diye limiti kısmışlar tüm siteler herhalLimit yine limit Ekli dosyayı görüntüle 934475
Uyuyorduk ozur dileriz kardesulan ana para gittiğinde kayıp bonusu clippers macında 2 kısı takıp ettık sımdı 10 kısı oldu aq![]()