- 4,288
- 793
- 113
eşref tek
Dayıcım roll için açılan etkinliklerde zaten açan kişi dağıtım için açıyor bizde çok yaptkYani bir yandan iyi bir yandan kötü bir huy dostum, umarım kalbinin güzelliğinin karşılığını alır o vakit 🙏🏻
Asla olmamalı 15 kişi diye 10 kişinin hediyesi yanmasın ki en önemlisi kendi kazancı kayıp olmasın 🙏🏻☺Odul sayisini 15 e cikarmak icin bi adim daha 😁😁
İlk 10da mıyız kardeşimEşref hoca bence zorlama ama senin kararın
Bende çok yaptım ama sonuç hüsran olunca hoş olmuyor bunu demeye çalıştım anlayan anladıDayıcım roll için açılan etkinliklerde zaten açan kişi dağıtım için açıyor bizde çok yaptk
Bilmiyorum eşref hoca söyleeyecek onuİlk 10da mıyız kardeşim
bence ilk 11 kurulmalı ben ortasahadayım pas dağıtacağımİlk 10da mıyız kardeşim
stopere gerek yok burdayımbence ilk 11 kurulmalı ben ortasahadayım pas dağıtacağım
Dün 3 saat takip ettik.normlade bitmişti rol.son adım atiyimmi dedi herkes at diyinve son adımda gumledik.o yüzden adammkendi versin kararı.Asla olmamalı 15 kişi diye 10 kişinin hediyesi yanmasın ki en önemlisi kendi kazancı kayıp olmasın 🙏🏻☺
Evet ben hatta dedim 3 kişiye ver ödül geç ama 6 kişiye vermek istedi kayıp olduDün 3 saat takip ettik.normlade bitmişti rol.son adım atiyimmi dedi herkes at diyinve son adımda gumledik.o yüzden adammkendi versin kararı.
evet olmadı ben dünde takip ettim bugunde ozaman x2 teşekkürlerEvet ben hatta dedim 3 kişiye ver ödül geç ama 6 kişiye vermek istedi kayıp oldu
başarıalrBeyler gelirse kasa 46k yapıyor.. son adım hepimize bol bol şans olsunEkli dosyayı görüntüle 884759
Hadi bol sansBeyler gelirse kasa 46k yapıyor.. son adım hepimize bol bol şans olsunEkli dosyayı görüntüle 884759
Bol şanslarBeyler gelirse kasa 46k yapıyor.. son adım hepimize bol bol şans olsunEkli dosyayı görüntüle 884759