Yanlış konuşuyorsun Ayrancı fark indi⚽🏀toplam maç sonucub2 10 fark atar
Yanlış konuşuyorsun Ayrancı fark indi⚽🏀toplam maç sonucub2 10 fark atar
Kumarcı adam a yüksek oyna yana verilmez böyle bilgi kaybetırsen adama kacarsın hadı tozol senın gıbı ı bır arkadaş vardı yaktınbenı gıt ken dıb ev araba sat ayrancı tombalacıBen vereceğim dedim mi ben sadece tahminimi söyledim
Oğlum bana diyorsun da kendin 10 farklı alır demedinmiKumarcı adam a yüksek oyna yana verilmez böyle bilgi kaybetırsen adama kacarsın hadı tozol senın gıbı ı bır arkadaş vardı yaktınbenı gıt ken dıb ev araba sat ayrancı tombalacı
sen de 4 fark atar dedın yab lıs konustun bak golden geldiYanlış konuşuyorsun Ayrancı fark indi
4 nerde 10 nerdesen de 4 fark atar dedın yab lıs konustun bak golden geldi
Holi 500 k lik özel oran tek maça gitmisBu maçın oranlarından belliydi bi dümen olduğu. Maçı da ver tam olsun
Boşver git yat uyu adaşYatacaktik uyutmadiniz ha
tm sen adam a nededin eşref sana dedim 4 fark atar dedin dinlemedin beni dedin senın dedıgın de yattı bilmi şlik yapma bence bak bu maçta ne denıldıyse yattı4 nerde 10 nerde
Ne açmıştı kiHoli 500 k lik özel oran tek maça gitmis
Kusura bakma kardeşim bi anYatacaktik uyutmadiniz ha
Brezilya liglerine favoriler kazanır Max 10k atiyormusNe açmıştı ki
Sana hiç yakışmadı beyfendiKusura bakma kardeşim bi an
Houstana bak yenildi amkNe açmıştı ki
Houston adammidirHoustana bak yenildi amk
😆 vala doğru dıyon DeveciSana hiç yakışmadı beyfendi
Sen nereden düştün bura😆 vala doğru dıyon Deveci
keşke bunu gordugumde golden 15 orandan basaydım viski içiyordu m şimdi işten de rapor alırdımYanı bas bas bağırdık burda Houston kazandırır diye ama Eşref ısrarla goldene oynadı