- 3,155
- 537
- 113
Başkan ne kadar sürer kupon gelmesiKasa 100k civarı var . Gündüz maçları sikintili oluyor reis bu 10k atayim da siteye onla oynayak
Başkan ne kadar sürer kupon gelmesiKasa 100k civarı var . Gündüz maçları sikintili oluyor reis bu 10k atayim da siteye onla oynayak
Yarim sayidan yatmis reis ben mi yanlış baktım acaba? 28.5 alt dedik 29 atmışEn son dün sen uyudun takibe devam ettik ve 4 sayıdan yattı kupon. Sendeyiz şuan kardeşim
Reis bu rol 6-7 saat sürer . Acele oynamıyorum ben tarzım uzun vadede ya .vaktin yoksa hiç zaman kaybetme 😀😀Başkan ne kadar sürer kupon gelmesi
O değil kardeşim gece 2 gibi ben yatıyorum dedin ya heves kalmadı dedin o kupon işteYarim sayidan yatmis reis ben mi yanlış baktım acaba? 28.5 alt dedik 29 atmış
Bol sansReis bu rol 6-7 saat sürer . Acele oynamıyorum ben tarzım uzun vadede ya .vaktin yoksa hiç zaman kaybetme 😀😀
Yok dünde burdayım yine burdayım kardeşim heyecan dolu senin rollerReis bu rol 6-7 saat sürer . Acele oynamıyorum ben tarzım uzun vadede ya .vaktin yoksa hiç zaman kaybetme 😀😀
beklemedeyiz dostReis bu rol 6-7 saat sürer . Acele oynamıyorum ben tarzım uzun vadede ya .vaktin yoksa hiç zaman kaybetme 😀😀
İlk kupon ne zaman gelir dedim benReis bu rol 6-7 saat sürer . Acele oynamıyorum ben tarzım uzun vadede ya .vaktin yoksa hiç zaman kaybetme 😀😀
Bol sanslarBolca şans.. tatmin olduğumuz yerde durur çekimi yapar Ekli dosyayı görüntüle 954088. dağıtımı yaparız
Haydi bol şansBolca şans.. tatmin olduğumuz yerde durur çekimi yapar Ekli dosyayı görüntüle 954088. dağıtımı yaparız
Bol şans eşrefBolca şans.. tatmin olduğumuz yerde durur çekimi yapar Ekli dosyayı görüntüle 954088. dağıtımı yaparız
Bol şans EşrefTEK80Bolca şans.. tatmin olduğumuz yerde durur çekimi yapar Ekli dosyayı görüntüle 954088. dağıtımı yaparız