Bostona bakıyor bence@EşrefTEK80 nerdesin yetimlerin babası evlatların üşüyor
Ne versem diye))
Bostona bakıyor bence@EşrefTEK80 nerdesin yetimlerin babası evlatların üşüyor
Washington benim kumara başlama sebebimdir hey gidi günler bee ilk wonumu was alıra oynamıştım 9 yıl önceWashington maçı kazanır bence
Saol reisBerabere kalırsa iade
Bol şansBeyler bu 2 ihtimalli kazanır nasıl şimdi bide 3 ihtimalli çeyrek kazanın varya ben 2 ihtimalli oynadım 2 ihtimali oynadıkmI sıkntı olmuyor demi
Berabere biterse iade her turlu lose olur gibi Boston farkli alir bu çeyrek (totem)Beyler bu 2 ihtimalli kazanır nasıl şimdi bide 3 ihtimalli çeyrek kazanın varya ben 2 ihtimalli oynadım
Ehhhhhh iştee,,Beyler bu 2 ihtimalli kazanır nasıl şimdi bide 3 ihtimalli çeyrek kazanın varya ben 2 ihtimalli oynadım 2 ihtimali oynadıkmI sıkntı olmuyor demi
Bence satıyor kral maçı bile satıyor o yüzden oynadımBerabere biterse iade her turlu lose olur gibi Boston farkli alir bu çeyrek (totem)
Iyi yapmissin dun cosmuslardi bugun yuklenmistir millet satis muhtemelBence satıyor kral maçı bile satıyor o yüzden oynadım
12 4 Toronto onde devammmIyi yapmissin dun cosmuslardi bugun yuklenmistir millet satis muhtemel
Boston satışşş yapıyorr bu barizzzBerabere biterse iade her turlu lose olur gibi Boston farkli alir bu çeyrek (totem)
İyi yaptın güzel gidiyorBence satıyor kral maçı bile satıyor o yüzden oynadım
Belli,,paraya oynanmışş bu maççç30u hala gecmediler
Olmaz takip etcez 6 12 alskdkdAbi durun beni takip etmeyin adamın konusu sormak için yazdım adama ayıp
Kalas oğlu kalaslar30u hala gecmediler
Yaff yokk zaten boston yara verdiAbi durun beni takip etmeyin adamın konusu sormak için yazdım adama ayıp