- 3,410
- 17,819
- 113
Ödül dagitimi yapilip devam edilecek dostlar
Benim tel kapalı sigara desen var yokSon bir aydır benden fakiri yoktur
Estağfurullah enişteBizim en iyi halimiz eşrefin en kötü hali
Sende varol kral,,,emeğine sağlık,,5 demiştim ama bu sinerji için 8 kişi yapıyorum ödülü.. varolusun yetimler
Kesene bereket @EşrefTEK80 1in bin olsun baba5 demiştim ama bu sinerji için 8 kişi yapıyorum ödülü.. varolusun yetimler
Sendeyiz kralÖdül dagitimi yapilip devam edilecek dostlar
kesne berekrt uyuyayılım yerimi arkadaşlara bırakalımÖdül dagitimi yapilip devam edilecek dostlar
Kesene bereket bol kazançlar dostÖdül dagitimi yapilip devam edilecek dostlar
Tebrikler kaxnacin daim olsun abiÖdül dagitimi yapilip devam edilecek dostlar
IBAN mi at dedim anlayamadım yoksa tupcuyu soydunmuBurdayız dayı inanmıyorsan iban atayım kontrol et
Gerçekten çokta ihtiyacım var güzel kardeşim . Devam edecek misin5 demiştim ama bu sinerji için 8 kişi yapıyorum ödülü.. varolusun yetimler
Sen kralsın5 demiştim ama bu sinerji için 8 kişi yapıyorum ödülü.. varolusun yetimler
Edecek dost sonraki adim icin takipte kal istersenGerçekten çokta ihtiyacım var güzel kardeşim . Devam edecek misin
Kesene bereket kral,,şansın kazancın bol olsun)))Ödül dagitimi yapilip devam edilecek dostlar
Eşref abi talibiz iznin varsaÖdül dagitimi yapilip devam edilecek dostlar
Kral hatlar epeydir kapalı sigara 7 daldı üçe düştü yarın olmasın diye dua ediyoruz hafta başı hepimiz yetimiz vallaBenim tel kapalı sigara desen var yok
İbanın var bizde be atacak olsak buraya mı yazcaz 😂 1200 liramız vardı onu da bıraktık tumbet yüzde yüze sahteksr tümbetIBAN mi at dedim anlayamadım yoksa tupcuyu soydunmu
Tamam kardeşim TakipteyimEdecek dost sonraki adim icin takipte kal istersen
Hahah helal5 demiştim ama bu sinerji için 8 kişi yapıyorum ödülü.. varolusun yetimler