- 3,154
- 537
- 113
Dk gecmigjor hiç
Got yasak dostum konudan yasaklandınValla blackjackte mi rulette mi bilmem de ben shellac ı görünce götüme vura vura kaçıyorum kelle alıyor kaç gündür
Molada şuan inşallah emir gelirse dururlarDurdu mac
Pacers elin ayağın kırılsın yeter lanMola 7.11 sure var 34 sayi daha cikabilir pacers durmali
Zaten 2 dakika boş geçmedi yeterli olurkKurutma molası ol
Kesene bereket dost gerekeni yaparsın biliyoruzBabalar ödül sahipleri incelikle ve detaylıca bakılıp seçiliyor şuan. Hak eden hakkını alacak kimsenin şüphesi olmasin. Kimse itiraz etmesin itiraz olursa biter rol. Ben kendim oynarım takılırım. İstiyorim ki herkes kazansın. 10-15 dakika müsade seçim için
Clover heralde başkanın sırrını biliyo yok konu açması yasaklanmadı bi türlü 😂😂clover ne zman banlanır acaba
Adaletine güveniyoruz @EşrefTEK80Babalar ödül sahipleri incelikle ve detaylıca bakılıp seçiliyor şuan. Hak eden hakkını alacak kimsenin şüphesi olmasin. Kimse itiraz etmesin itiraz olursa biter rol. Ben kendim oynarım takılırım. İstiyorim ki herkes kazansın. 10-15 dakika müsade seçim için
Pacers dur bencePacers elin ayağın kırılsın yeter lan
Patron sensinBabalar ödül sahipleri incelikle ve detaylıca bakılıp seçiliyor şuan. Hak eden hakkını alacak kimsenin şüphesi olmasin. Kimse itiraz etmesin itiraz olursa biter rol. Ben kendim oynarım takılırım. İstiyorim ki herkes kazansın. 10-15 dakika müsade seçim için