- 10,934
- 9,671
- 113
masa tenisi olurmu ahshshEvet dostlar acele etmeden sakınce maç tahmini alalim birazdan başlayacak olanlardan
masa tenisi olurmu ahshshEvet dostlar acele etmeden sakınce maç tahmini alalim birazdan başlayacak olanlardan
Yinede tehlikeLakers 1. Ceyrek alt doncic yok galiba
Yürü reis bu akşam kimse tutamaz seniEvet dostlar acele etmeden sakınce maç tahmini alalim birazdan başlayacak olanlardan
Oklohoma ilk çeyrek üst genelEvet dostlar acele etmeden sakınce maç tahmini alalim birazdan başlayacak olanlardan
Fenerbahçe Beşiktaş 1-0 biterEvet dostlar acele etmeden sakınce maç tahmini alalim birazdan başlayacak olanlardan
Devam diyorsunn,,,Evet dostlar acele etmeden sakınce maç tahmini alalim birazdan başlayacak olanlardan
Fener alamaz riskliFenerbahçe Beşiktaş 1-0 biter
Trabzon Galatasaray 2-1 biter
Benden bunlar
Bu akşam ne alırsa kar sans ve enerji ondan yanaYürü reis bu akşam kimse tutamaz seni
Baba Clevelanddan devam edelim istersen bence şansın güzel sen tahmin ver bence 3. Periyodda alta gidecek maç kafa kafaya clevland savunma yapacak mecburEvet dostlar acele etmeden sakınce maç tahmini alalim birazdan başlayacak olanlardan
Ya enişte ibani bana dyil Eşref dost da yaz benim hesap ---- deeeHelal dayı bu söze iban bırakılır
AhhahaYa enişte ibani bana dyil Eşref dost da yaz benim hesap ---- deee
3. Ceyrek clevand atar bence 35 falanBaba Clevelanddan devam edelim istersen bence şansın güzel sen tahmin ver bence 3. Periyodda alta gidecek maç kafa kafaya clevland savunma yapacak mecbur
Adam yapıyor bu sporuBu akşam ne alırsa kar sans ve enerji ondan yana
Kesene bereket dostların dostuÖdül sahiplerine ulaşılacak birazdan.. bu arada maç tahmini alalim dostlar Ekli dosyayı görüntüle 953901
Vurduğun gelsin,,Evet dostlar acele etmeden sakınce maç tahmini alalim birazdan başlayacak olanlardan