İnşallahDevam edin takibe eşref ritmini bulmuşken kimseyi boş yollamaz
İnşallahDevam edin takibe eşref ritmini bulmuşken kimseyi boş yollamaz
Nasıl yani ben son 2 maça takip yaptımIlk roll kral, sonraki roll icin sirsdski kuponlari da takip et
Attık hocamBeyler listedekiler IBAN atabilirmi bana
Devam et dost takibe,enerjiye+sinerjiyeEn ihtiyacımız olduğu zaman bize nasip olmadı yinede kesene bereket usta @EşrefTEK80
Birrinci sayfada beri 5 6 kupon oldu Ilk dagitim yapilan ekip, basariyls biten ilk rollu takip edenlerdi.Nasıl yani ben son 2 maça takip yaptım
Saol abi yeni anladım benBirrinci sayfada beri 5 6 kupon oldu Ilk dagitim yapilan ekip, basariyls biten ilk rollu takip edenlerdi.
Son kuponlar 120.5 alt olan yeni roll basladi bu da basariya ulasirsa yine dagitim yapar esref sirada paylasilacsk maclari da takip edin o yuzden
Aynen,gayet açık ve net dost,,emeğine sağlıkBirrinci sayfada beri 5 6 kupon oldu Ilk dagitim yapilan ekip, basariyls biten ilk rollu takip edenlerdi.
Son kuponlar 120.5 alt olan yeni roll basladi bu da basariya ulasirsa yine dagitim yapar esref sirada paylasilacsk maclari da takip edin o yuzden
AttımBeyler listedekiler IBAN atabilirmi bana
Bol şansGelirse son adım yapar 5 dosta daha ulaşırız Ekli dosyayı görüntüle 953906
Bolşans kralGelirse son adım yapar 5 dosta daha ulaşırız Ekli dosyayı görüntüle 953906
@EşrefTEK80 hadi bismillahGelirse son adım yapar 5 dosta daha ulaşırız Ekli dosyayı görüntüle 953906
Gelirse son adım daha yapar 5 dosta daha ulaşırız Ekli dosyayı görüntüle 953906