- 20,715
- 11,545
- 113
İyi yapmissinda abi Minnesota çok kötü gitti oklohoma her periyot kendi üst oldu o maça girseydik keskeUyandım şuradan aldık bisiler Ekli dosyayı görüntüle 953945. Bakım bültene bı maç secelim
İyi yapmissinda abi Minnesota çok kötü gitti oklohoma her periyot kendi üst oldu o maça girseydik keskeUyandım şuradan aldık bisiler Ekli dosyayı görüntüle 953945. Bakım bültene bı maç secelim
Ne diyorsun sen şimdi reis alt mi alalim sacremento maciniİyi yapmissinda abi Minnesota çok kötü gitti oklohoma her periyot kendi üst oldu o maça girseydik keske
Valla abi öyle diyom da genel alt mi alacan ceyrekmi sen bilirsin ama altik maç 3 .per atsalar bile 4. Per dururlar gibime geliyorNe diyorsun sen şimdi reis alt mi alalim sac macini
Ne diyon saç maçına senİyi la millet yok
Bence üst olur çeyrekNe diyorsun sen şimdi reis alt mi alalim sacremento macini
Üst olur gibi yaNe diyon saç maçına sen
Üst mu diyonuz durmazlarmi bu saç hep boyleÜst olur gibi ya
O garantide de önemli olan 3.per durmalariAma son çeyrek atamazlar
Ben onu takip ettim eşref uyanıp kesin oynamıştır diye kalp kalbe karşı derler kardeşimUyandım şuradan aldık bisiler Ekli dosyayı görüntüle 953945. Bakım bültene bı maç secelim
Enişte valla sen adamsın bazı kişiler konuşamıyor sen onların sesi oluyorsunBen onu takip ettim eşref uyanıp kesin oynamıştır diye kalp kalbe karşı derler kardeşim
Bi böyle bi şöyleler de durmazlar belkiÜst mu diyonuz durmazlarmi bu saç hep boyle
Belli olmaz en iyisini Eşref bilirBi böyle bi şöyleler de durmazlar belki
Onun çizgisi bu doğru tektir dostEnişte valla sen adamsın bazı kişiler konuşamıyor sen onların sesi oluyorsun
Sapla gelsin dost tebriklerUyandım şuradan aldık bisiler Ekli dosyayı görüntüle 953945. Bakım bültene bı maç secelim
Adamın hammaddesi oOnun çizgisi bu doğru tektir dost
Bu gsw minoluyor Houston mi
Bol şans