- 141
- 70
- 28
bol şans
Buyur Aslan kardeşim@Muroo1988 nerdesin abi sana isim dustu
Ne demek maç yok kardeşim sordun mu bize oyna 5.35 ten argentinos juniors banfield ilk yarı karşılıklı gol bunu da ulu orta yazdık baronlar peşimize düşmezse iyidirDostlar @Devecibey ve 2 kişiye ödül kuponu aticam da maç yok. Bu parayi çekeyim bari kaybedersek kayip bonusu alırız. 3-5 dakika bekletecem sizi
Mesaj attım baksana abiBuyur Aslan kardeşim
Helal enişteNe demek maç yok kardeşim sordun mu bize oyna 5.35 ten argentinos juniors banfield ilk yarı karşılıklı gol bunu da ulu orta yazdık baronlar peşimize düşmezse iyidir
EniştemNe demek maç yok kardeşim sordun mu bize oyna 5.35 ten argentinos juniors banfield ilk yarı karşılıklı gol bunu da ulu orta yazdık baronlar peşimize düşmezse iyidir
Kayıp bonuslarıyla kasa yapmışş,,1 adım attı başarılı,,ama verilen sözlerr ödüller için şimdi bir kupon atacakHani Burası ne oldu daha yeni geldik
Mesajıma baksana abiBuyur Aslan kardeşim
A.slmSelamunaleyküm
Bekliyoruz dostKayıp bonuslarıyla kasa yapmışş,,1 adım attı başarılı,,ama verilen sözlerr ödüller için şimdi bir kupon atacak
A.sSelamunaleyküm
AsSelamunaleyküm
Aleyküm selam dostumSelamunaleyküm
Çok şey olmuş@EşrefTEK80 akşam bıraktım Ne oldu Şimdi burası kazandı mı kaybetti mi zarar mı