İnşallah telafi edersin abi bide yazdığını yeni gördüm haklısın bı daha öyle yapmamKaybolma birazdan sürpriz geliyor 😀😀
İnşallah telafi edersin abi bide yazdığını yeni gördüm haklısın bı daha öyle yapmamKaybolma birazdan sürpriz geliyor 😀😀
Gelsinde abi beni etiketleme ben sansizim arkadaş borcunu ödemek için ev arkadaşım kumara oynadı mal gitmiş sahte siteye attı jokerin iki saattir site ariyom şimdi pezevenk benle kavga ediyor puahahhKaybolma birazdan sürpriz geliyor 😀😀
Nba başlıyor 15 dk ya kral seversin bolsanslarKaybolma birazdan sürpriz geliyor 😀😀
Abi ayrıt edemiyormusunuz canlı destek girin belli oluyor farklıGelsinde abi beni etiketleme ben sansizim arkadaş borcunu ödemek için ev arkadaşım kumara oynadı mal gitmiş sahte siteye attı jokerin iki saattir site ariyom şimdi pezevenk benle kavga ediyor puahahh
Birşey olmaz mal kendi kafasına göre atmış yetim Ahmet hiç siteye para kaptirirmi sabahtandir dalga geçiyorum malla gülme krizine girdimAbi ayrıt edemiyormusunuz canlı destek girin belli oluyor farklı
Geçmiş olsun yazık olmusBirşey olmaz mal kendi kafasına göre atmış yetim Ahmet hiç siteye para kaptirirmi sabahtandir dalga geçiyorum malla gülme krizine girdim
İyi olmuş hiç sevmezdim zaten kirikiGeçmiş olsun yazık olmus
Ama yinede arkadaşın abi deme öyle kendini onun yerine koyİyi olmuş hiç sevmezdim zaten kiriki
Yok insan ne ederse kendine eder mal oAma yinede arkadaşın abi deme öyle kendini onun yerine koy
Mola68 7 dakika var
Ben kaptirmadim abi mal 500 kaptırmış onun lafını ediyor@Devecibey ne kadar kaptirdiniz sahte siteye ahmet
Senle alakası ne ki konununBen kaptirmadim abi mal 500 kaptırmış onun lafını ediyor
Ben yönlendirdim salagindedim git kumar oyna diyeSenle alakası ne ki konunun
Bolsanslar kralAz önceki 10k mizi kurtaralım önce bı 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 954297
Bol şans dostAz önceki 10k mizi kurtaralım önce bı 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 954297
Dur bekle biraz hallederiz onu . Dert etme sen . Keyfin yerinde olsun yeter dostum biz ne günler için varız .Ben yönlendirdim salagindedim git kumar oyna diye
Bol şansAz önceki 10k mizi kurtaralım önce bı 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 954297