- 4,556
- 820
- 113
Bu son 3 luk biraz kotu oldu ama son 2 dk kala oyun sete donecek ve kaciracaklar buna inaniyorum ben
Aga ben ne alaka beeTahir abi icin son dakikalar cok heyecanlj olacak. Belliki son 2 dakikada hersey belli olacak
Zaten 15 bile atsa won deriz örneğin 5 dk 15 atsa 2 dk boş yeterli hala umut var2 dk atmasalar yeter
Yat abi bu gerizekalılar faul yapıp üçlük yiyor surekliAdamlar iştahla geldi 1 dk da 6 sayı falan atıyor. Ben yatıyorum dostlar gelmez zaten sizde takip etmeyin. Benden bu kadar yoruldum zaten . Herkese iyi geceler
İnşallah gelir be sen totem olarak bakma abi bı 10 dakika sonra gelAdamlar iştahla geldi 1 dk da 6 sayı falan atıyor. Ben yatıyorum dostlar gelmez zaten sizde takip etmeyin. Benden bu kadar yoruldum zaten . Herkese iyi geceler
Maç bitmeden hiç belli olmaz BekleAdamlar iştahla geldi 1 dk da 6 sayı falan atıyor. Ben yatıyorum dostlar gelmez zaten sizde takip etmeyin. Benden bu kadar yoruldum zaten . Herkese iyi geceler
İyi geceler kralAdamlar iştahla geldi 1 dk da 6 sayı falan atıyor. Ben yatıyorum dostlar gelmez zaten sizde takip etmeyin. Benden bu kadar yoruldum zaten . Herkese iyi geceler
2 dk boş geçse tmm bu iş kralAdamlar iştahla geldi 1 dk da 6 sayı falan atıyor. Ben yatıyorum dostlar gelmez zaten sizde takip etmeyin. Benden bu kadar yoruldum zaten . Herkese iyi geceler
Yine faul bu nedir yab41 oldu allahsiz