- 4,554
- 819
- 113
Orlando adiilik yapti topu allir almaz 5 sanniyede hucum ettiZaten süreyi kullansa rahatlayacak detorutte Faik yapiyorrrr
Orlando adiilik yapti topu allir almaz 5 sanniyede hucum ettiZaten süreyi kullansa rahatlayacak detorutte Faik yapiyorrrr
Hiç sormaMoral falan kalmadı ben şimdi nasıl uyuyamam
Valla tamam ben bu kafayla yazık oldu güzel kuponHiç sorma
Valla moral kalmadı şuan tavana bakıyorum boş boş abiBir sayıya gitti insanın zoruna gidiyor
İşte buna sevinilirGece sinirlenip 20k basip uyumustum😀😀🤣 şimdi uyandim neler olmuş neler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954364
Bol şans tebrikler gardaşGece sinirlenip 20k basip uyumustum😀😀🤣 şimdi uyandim neler olmuş neler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954364
Tebrikler tebrikler tebriklerGece sinirlenip 20k basip uyumustum😀😀🤣 şimdi uyandim neler olmuş neler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954364
Çek gitsin güzel para hiç etme.Gece sinirlenip 20k basip uyumustum😀😀🤣 şimdi uyandim neler olmuş neler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954364
S.a. günaydın cümleten tebriklerAffeder miyim reisEkli dosyayı görüntüle 954365
Tebrikler dostGece sinirlenip 20k basip uyumustum😀😀🤣 şimdi uyandim neler olmuş neler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954364
Adamsın canom 🙏❤Affeder miyim reisEkli dosyayı görüntüle 954365
Sen kupon varsa maç at pusuda yatan çok insan var bak nasıl canlanıyor burasıMillet toplanadursun da bi . Ödül kupunu atarız çekim gelince dostlar