- 3,649
- 2,266
- 113
bol şans şimdiden herkese ben gece vardiyasından geldim uyucam Allah’a emanetsinizMillet toplanadursun da bi . Ödül kupunu atarız çekim gelince dostlar
bol şans şimdiden herkese ben gece vardiyasından geldim uyucam Allah’a emanetsinizMillet toplanadursun da bi . Ödül kupunu atarız çekim gelince dostlar
Iyi istirahatlerbol şans şimdiden herkese ben gece vardiyasından geldim uyucam Allah’a emanetsiniz
A sS.a bol şanslar
Başkanım yatirimi yaptım siteye gecmesini bekliyorum 😀😀A s
5 kişi olduk konuyu aktif tutalım Bak şimdi 20 kişi olur
Bugün güzel bir kazanç sağla ben de kendimi toparlayayım şöyle güzel bir rolde kendimi rollüyümBaşkanım yatirimi yaptım siteye gecmesini bekliyorum 😀😀
bol sans sımdıden dosttBaşkanım yatirimi yaptım siteye gecmesini bekliyorum 😀😀
Bazen sinirlenmek iyidir abi ama dikkatlice olmak gerek her zaman böyle olmaz bazen kayiplarinida kabullenmen gerek abiGece sinirlenip 20k basip uyumustum😀😀🤣 şimdi uyandim neler olmuş neler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954364
Kuponu attığın zaman Başlığa da yaz ki herkes beklentiye girmesin örnek veriyorum Hani 4 kişi mi ödül 5 kişi mi ödül komple mi ödül örnek sonra kargaşa çıkıyor🤣🤣🤣Başkanım yatirimi yaptım siteye gecmesini bekliyorum 😀😀
Ulan kaldırdım seni Hele şükürBazen sinirlenmek iyidir abi ama dikkatlice olmak gerek her zaman böyle olmaz bazen kayiplarinida kabullenmen gerek abi
Sakın yatma burayı yeşillendirmemiz lazımBazen sinirlenmek iyidir abi ama dikkatlice olmak gerek her zaman böyle olmaz bazen kayiplarinida kabullenmen gerek abi
Yok la abi Spurs ilk yari bir sayıda atsa himmet abinin işi görülüyordu bir sayıya gitti yemin ederim nasıl üzüldüm bir paket sigara içtimUlan kaldırdım seni Hele şükür
Yesillenmek zorundaSakın yatma burayı yeşillendirmemiz lazım
Vay arkadaş ya bu suprat mıdır nedir Siz buna iyi takmışsınız haYok la abi Spurs ilk yari bir sayıda atsa himmet abinin işi görülüyordu bir sayıya gitti yemin ederim nasıl üzüldüm bir paket sigara içtim
6A s
Atıyor dün namusuzlar her maçta bir atamdai 2 de bir attı himmet abiye kötü oldu ona canım sikkinVay arkadaş ya bu suprat mıdır nedir Siz buna iyi takmışsınız ha
7A s