Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 16K Hedef 50 ( NBA )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,424
17,840
113
Canını sikma murom bu konuda hicbodul alamadim çıkmazda dış güçlerin etkisinde kaliyoruzda ahada sana söz cikarsa senindir iki kişilik oyna sen
Reisim sen tanıdığım karakterli 3-5 adamdan bir tanesisin forumda. Ama haksızlık ediyorsun bak dikkatimi çekiyor 4-5 oldu. Benim bilhassa kendim seçip en az 2 kez sana ödül gonderimi yaptirdim. Gerçekten sevdigim bir adamsın ama ayip oluyor ödül almadim falan demen. 75k ödül dağıttım son 5 ayda. Takip edip de hiç almadim diyen adam yalan soyler abi benim konumda net

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
532
1,068
93
113 sayı barem.180 lerde hadi kuruyun

Sonerccc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
668
113
Reisim sen tanıdığım karakterli 3-5 adamdan bir tanesisin forumda. Ama haksızlık ediyorsun bak dikkatimi çekiyor 4-5 oldu. Benim bilhassa kendim seçip en az 2 kez sana ödül gonderimi yaptirdim. Gerçekten sevdigim bir adamsın ama ayip oluyor ödül almadim falan demen. 75k ödül dağıttım son 5 ayda. Takip edip de hiç almadim diyen adam yalan soyler abi benim konumda net
Ben bile almıştım 1 kere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...