- 20,406
- 22,061
- 113
104
İnslah gelir bolsansalar Eşref babaMaç yok reis.. ısınma maçı olsun Ekli dosyayı görüntüle 954367
KuruuuuuuuuuuuAtmayın pezolar
takipteyz bol sanssMaç yok reis.. ısınma maçı olsun Ekli dosyayı görüntüle 954367
Bunlar şu gibi sayı atıyor yanlizİnslah gelir bolsansalar Eşref baba
Reisim sen tanıdığım karakterli 3-5 adamdan bir tanesisin forumda. Ama haksızlık ediyorsun bak dikkatimi çekiyor 4-5 oldu. Benim bilhassa kendim seçip en az 2 kez sana ödül gonderimi yaptirdim. Gerçekten sevdigim bir adamsın ama ayip oluyor ödül almadim falan demen. 75k ödül dağıttım son 5 ayda. Takip edip de hiç almadim diyen adam yalan soyler abi benim konumda netCanını sikma murom bu konuda hicbodul alamadim çıkmazda dış güçlerin etkisinde kaliyoruzda ahada sana söz cikarsa senindir iki kişilik oyna sen
Ben bile almıştım 1 kereReisim sen tanıdığım karakterli 3-5 adamdan bir tanesisin forumda. Ama haksızlık ediyorsun bak dikkatimi çekiyor 4-5 oldu. Benim bilhassa kendim seçip en az 2 kez sana ödül gonderimi yaptirdim. Gerçekten sevdigim bir adamsın ama ayip oluyor ödül almadim falan demen. 75k ödül dağıttım son 5 ayda. Takip edip de hiç almadim diyen adam yalan soyler abi benim konumda net