- 89,062
- 17,956
- 113
RastgeleEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
RastgeleEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
Daha varGeldiya la![]()
Haydi gelsinEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
Bol şansEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
Şaşmaz yemin ederim abiEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
b sans tekrardan gelecek ınanclıyızEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
Bol şansEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
Şansımız bol olsunEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
Onun ilk hatasi değil geçenlerdede aynısını yaptı Erhan sahip çıktı üstünü örttü , şimdi yine aynısını yaptı ben yok halimde bile bana sigaram yok diye DM attı sağa sola mesaj atıp sigara parası bulmaya çalıştım en son deveciye abim varsa yolla dedim yollamış ertesi günde 1.6 k parasını çarpmış ne diyim kendisi bilirGeçimini forum sitelerinden sağlayan tiplerden nasihat dinliyoruz şöyle oldu böyle oldu falan filan boş kasetler sokakta adres bulamazlar burda uganda ligi takipliho
Bol şanslar dostumEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
sen ahmet 2 k dedikce 20k gidioEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371