- 51,723
- 48,896
- 113
Voleybol değişik bir oyun dep şimdi 5 seri yapsa olaylar değişir onun için biz evi kazasız 24 sayıya ulaştıralim
AfiyetGeldi ödülüm teşekkürler dostlar. Kesenize bereket
Geçer bu günlerde be abi daha öncede düştük çıktık Allah büyüktür en azından Tokatçılık yapma peşine düşmedik rolling takip edip aldık. Kolay para peşine düşüp can yakan kansızlarda böyle yapar umarım bunun utanmasıda olmaz rabbim hırsız damgası yiyenlerden etmesin yeterEyvallah dost senin adına çok sevindim ödül kazanmana olsa valla atardım sana sigara parası onun yokluhu zor çok iyi bilirim
Son 6 o zamanVoleybol değişik bir oyun dep şimdi 5 seri yapsa olaylar değişir onun için biz evi kazasız 24 sayıya ulaştıralim
Ahmet'in şansına geldi mi buEvet dostlar gelirse kuponunuz 2 dosta ödül ve @Devecibey 2k 😀😀 Ahmet'in şansına kesin yatacak 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 954371
Afiyet olsun uzun parliament al@EşrefTEK80 ödülüm geldi @Devecibey kardeşim yolladı onun eline sağlık seninde kesene bereket dost
Geldi dost Ahmet şimdi çift kale maç yapıyorAhmet'in şansına geldi mi bu
Yakışır ahmet'ime telefon gelmezse buradaydım da telefon geldiGeldi dost Ahmet şimdi çift kale maç yapıyor
Benim şansıma da bir kupon yaptı esrefim geliyor gibi aksilik olmazsaaYakışır ahmet'ime telefon gelmezse buradaydım da telefon geldi