- 51,723
- 48,896
- 113
Memur bey esrefi tebrik edeceksen beni niye alintiyorsunWon tebrik @EşrefTEK80
Memur bey esrefi tebrik edeceksen beni niye alintiyorsunWon tebrik @EşrefTEK80
Vallahi enişte sabah eşref'e rol yap dedim Telefon geldi şu an dışarıdan öyle giriş yaptım Varsa at Oradan bir bin lira bana🤣🤣Bol şans muro adresleri sana atıyormuşuz
3 paket dost hemde🤣🤣🤣
Uzun parliament alıyorsun hemen yanınada buz gibi bir kola havalar ısındı iyi gider tebrikler ❤
Seni ayrı eşref-i ayrı seviyorumMemur bey esrefi tebrik edeceksen beni niye alintiyorsun![]()
Günaydın apomSeni ayrı eşref-i ayrı seviyorum
Afiyet olsun Parlement al haEvet abiler ben bir 5 dk ya geliyom sigara alip
Hadi ahmet ağaç oldukEvet abiler ben bir 5 dk ya geliyom sigara alip
Dur dost para vereyim banada alEvet abiler ben bir 5 dk ya geliyom sigara alip
beniSeni ayrı eşref-i ayrı seviyorum
Burada Muro3 kişi için son bir adım daha aticam. Biri buraysa @Muroo1988 ve 2 kişi daha seçeriz. Ama harbi son bu😀😀 dinleneyim biraz artık
Parlament midnight dün gece almistimda işte olayları biliyon bir abinin parası tek sayıya gidince merak ettim bende çok içtim 5 dk gelirimAfiyet olsun Parlement al ha
Bu da benim şansıma gelmezse kendimi köprüden atacağım artık3 kişi için son bir adım daha aticam. Biri buraysa @Muroo1988 ve 2 kişi daha seçeriz. Ama harbi son bu😀😀 dinleneyim biraz artık
Ben o sigarayı hiç içemiyorum b** gibi ceza'dayken birkaç arkadaş uzattı öyle bir tane iki tane içtim b** gibi tadı var Winston daha iyiParlament midnight dün gece almistimda işte olayları biliyon bir abinin parası tek sayıya gidince merak ettim bende çok içtim 5 dk gelirim
Valla ben kendi sansindan korktum ama geldi darısı sana morum sen konum işte arkadaştan yavastanBu da benim şansıma gelmezse kendimi köprüden atacağım artık
Bende warmiyim kral ya 😊3 kişi için son bir adım daha aticam. Biri buraysa @Muroo1988 ve 2 kişi daha seçeriz. Ama harbi son bu😀😀 dinleneyim biraz artık
Bol şans dost senden ödül alamadan ölürsem gözlerim açık gider3 kişi için son bir adım daha aticam. Biri buraysa @Muroo1988 ve 2 kişi daha seçeriz. Ama harbi son bu😀😀 dinleneyim biraz artık
Benim şansıma gelmez kiValla ben kendi sansindan korktum ama geldi darısı sana morum sen konum işte arkadaştan yavastan