Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 16K Hedef 50 ( NBA )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
Dost inan yorum yapanların hiçbirinin ne benimle bir alışverişi olmuştur nede beni tanırlar su forumda benim dağıttığımin 10 da birini dagitsalar kendilerini kral edecekler geçer bugünlerde dost böyle kalmayız hepside gelip abi der yıllarca değişmedi bubsistem eyvallah abim yerin ayrı
Baştacısın 1 kere bile seninle alışverim olmadı vermişimdir almamışımdır senden ama detayları abartma reis kirli çıkarsın

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Eşreeff sabah sabah içmeye mi başladın ne yaptın yakaladım sildiğini 😂😂

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,246
10,555
113
Allah'a emanet hiç yatmadım gidip vuracam gece 12 de anca kalkarim

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Kesene bereket @EşrefTEK80
Bu arada @Erhan2121 sanada dert olsun uykuların kaçsın esreften ödül aldım :)
Mesele ödül almak değil mesele insan olabilmekte adam olana sayısız ödül gelir burda yeterki ödül alamadim diye kimse ağlamasın herkes nasibinde olanı yer ailevi sıkıntılarim var suan bu tarz şeyler için beni etiket etmezsen sevinirim iyi günler

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
Mesele ödül almak değil mesele insan olabilmekte adam olana sayısız ödül gelir burda yeterki ödül alamadim diye kimse ağlamasın herkes nasibinde olanı var ailevi sıkıntılarim var suan bu tarz şeyler için beni etiket etmezsen sevinirim iyi günler
Ah ah gelde anlat para için bunu yapıyorlar umarım sıkıntı çözülür dost gönlünce olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...