Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 16K Hedef 50 ( NBA )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
Ablam hastanede suan benim derdim bana yeter 500 lira almis diye gelip beni etiket ediyor para önemlidir evet ama para hersey değildir neyse dost
Biliyorum dost sağlık yanında para hiç kalır ama 500 tl için adam dana etiket atıyor yok aldık gördün mü gibisinde bu karaktersizliğin biçimidir onun için geçenlerde ağlıyordu sallıyordu valla iğreniyorum artık böle gördükçe

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,673
48,855
113
Ablam hastanede suan benim derdim bana yeter 500 lira almis diye gelip beni etiket ediyor para önemlidir evet ama para hersey değildir neyse dost
Bunu 300 TL ödül atmadım diye insanlıktan çıkan biri söyleyince etkili olmuyor maalesef :)

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
sana yakışmıyor ha bak beni zaten uyku tutmuyor adam diyor ablam hastanede sen halen üstüne gidiyon adamin
Aynısı geçen alamayınca burda eşref yağdırdı herkez karakteri kadar dürüst olur parası varken üç kutlu çocuk gibi mutlu oluyor parası yokken salça oluyor zor önce karakter düzelmeli

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,050
10,430
113
Aynısı geçen alamayınca burda eşref yağdırdı herkez karakteri kadar dürüst olur parası varken üç kutlu çocuk gibi mutlu oluyor parası yokken salça oluyor zor önce karakter düzelmeli
Yav abi parayı dikim tamammi adam ablam hasta diyor ailevi sıkıntılarım var diyor halen adamın üstüne gidiyor yakıştıramadım zaten uykum gelmiyor

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,395
10,690
113
Dost inan yorum yapanların hiçbirinin ne benimle bir alışverişi olmuştur nede beni tanırlar su forumda benim dağıttığımin 10 da birini dagitsalar kendilerini kral edecekler geçer bugünlerde dost böyle kalmayız hepside gelip abi der yıllarca değişmedi bubsistem eyvallah abim yerin ayrı
Kimse senin karakterin için kötü demez zaten eski dost Ferhat üstad.Seninle para transferi en çok olan kişilerden biride bendim sende bilirsin yıllarca hukukumuzda oldu seninle dostluğumuzda abi kardeşliğimizde.Sendeki sorun para için kendini bozdurmaya olayına çok girmen.Olursa olur olmazsa gerekirse aylarca olmaz.Ama dost dediğin adama yanlış yaparsan para için o dostluk biter o hatırlar o zamanlar boşa düşer.Benim forumda abi olarak hitap ettiğim sayılı insanlardansın yaşçada benden 10–15 yaş büyüksün zaten o yüzden seçerek konuşuyorum.Değer vermediğim yada mazim olmayan bir insan olsan çok daha ağır konuşurdum ama inan konuşmaya kıyamıyorum sana sen anla

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,296
54,111
113
Bunu 300 TL ödül atmadım diye insanlıktan çıkan biri söyleyince etkili olmuyor maalesef :)
Zamanın da bu forum da bir sahisa borc vermiştin en az senin kadar adama bela oldum adamin parasını ver diye bu forumda Allah şahit olsun kimseye düşman değilim olmam da ama herseyin bir usulu var rollerin de hala 300 liradan bahsediyorsun mesele para değil mesele sana verdiğim değer di kac saat rolünü takip ettik iban atin dedin 45 yaşında adamsın benim nadir sigarasız kaldığım olur sansa o günde sigaram dahi yoktu neyse dedim besiktas atar aliriz sabahı ben slota girdim kaybettim dedin gidip bakkala borca aldim sigarayi yüzüm dustu o saatten sonra senlen olan muhabbetimiz de bitti bu kadar ins 1 gün bile paraya muhtaç kalmazsın

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
Zamanın da bu forum da bir sahisa borc vermiştin en az senin kadar adama bela oldum adamin parasını ver diye bu forumda Allah şahit olsun kimseye düşman değilim olmam da ama herseyin bir usulu var rollerin de hala 300 liradan bahsediyorsun mesele para değil mesele sana verdiğim değer di kac saat rolünü takip ettik iban atin dedin 45 yaşında adamsın benim nadir sigarasız kaldığım olur sansa o günde sigaram dahi yoktu neyse dedim besiktas atar aliriz sabahı ben slota girdim kaybettim dedin gidip bakkala borca aldim sigarayi yüzüm dustu o saatten sonra senlen olan muhabbetimiz de bitti bu kadar ins 1 gün bile paraya muhtaç kalmazsın

Ondan 1 gün para olur 28 gün burda rol takip edip ödül alır anca 😌 parası olunca ahkam kesip ders vermeye çalışır yaşının adamı dil bu illet bitirmiş onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...