- 1,878
- 2,683
- 113
Daha dün bir konuda sohbet ettik buradaydı kral@Hayat1kumar buda yaşlı moruk milletin parasına çökmüş ödül parasına 5 gündür Foruma giremiyor
Daha dün bir konuda sohbet ettik buradaydı kral@Hayat1kumar buda yaşlı moruk milletin parasına çökmüş ödül parasına 5 gündür Foruma giremiyor
Bilmiyorum dostum görmedim o konuyu yorum yapamıyorum@Hayat1kumar buda yaşlı moruk milletin parasına çökmüş ödül parasına 5 gündür Foruma giremiyor
Son mesajı cumartesi nasıl görüştün dünDaha dün bir konuda sohbet ettik buradaydı kral
Aramaya Casivera slotlar yaz dünkü konuda bakarsinSon mesajı cumartesi nasıl görüştün dün
Nasıl sohbet etttin dostum 5 gündür foruma girmiyor özelde mi ettinizDaha dün bir konuda sohbet ettik buradaydı kral
Dün konuştuğun adam @HaYaTıNsEsİAramaya Casivera slotlar yaz dünkü konuda bakarsin
İsimleri karistirmisim kralNasıl sohbet etttin dostum 5 gündür foruma girmiyor özelde mi ettiniz
İsimleri karistirmisim kral beDün konuştuğun adam @HaYaTıNsEsİ
Ne yaptı bu para alıp mı kaçtı ?Dün konuştuğun adam @HaYaTıNsEsİ
Ne olmuş hayırdır benden niye bahsettinizDün konuştuğun adam @HaYaTıNsEsİ
Ben isimleri karistirdim kral konu hayat1kumarmis hakkını helal etNe olmuş hayırdır benden niye bahsettiniz
Estağfurullah dostBen isimleri karistirdim kral konu hayat1kumarmis hakkını helal et
Seni hayat1kumar ile karıştırdı birşey yok babuşNe olmuş hayırdır benden niye bahsettiniz
Seni bulucamSeni hayat1kumar ile karıştırdı birşey yok babuş
Geçmiş olsun adaş Allah şifa versinAblam hastanede suan benim derdim bana yeter 500 lira almis diye gelip beni etiket ediyor para önemlidir evet ama para hersey değildir neyse dost
XdSeni bulucam
Erhanım çok geçmiş olsunAblam hastanede suan benim derdim bana yeter 500 lira almis diye gelip beni etiket ediyor para önemlidir evet ama para hersey değildir neyse dost
Telefonu kırılmış cevap verirdi o illa sana atayım gönder dedi ulaştım ben 2 güne ayarlıcam dedi telefon yaz bana iban göndercem ona atacak paranıNasıl sohbet etttin dostum 5 gündür foruma girmiyor özelde mi ettiniz