- 41,161
- 31,940
- 113
30k lazım mış acil Merve hemen bul yolla kankama 😏😂😂 @Erhan2121Erhanım çok geçmiş olsunyapabileceğim bir şey var mı
30k lazım mış acil Merve hemen bul yolla kankama 😏😂😂 @Erhan2121Erhanım çok geçmiş olsunyapabileceğim bir şey var mı
Başka telofon girip neden yazmamış maddem telofonu bozuk ben anlicam anladım özelde attım bilgileriTelefonu kırılmış cevap verirdi o illa sana atayım gönder dedi ulaştım ben 2 güne ayarlıcam dedi telefon yaz bana iban göndercem ona atacak paranı
Adamda tablet var error veriyor dedi yazdım ona cevap vermedi dedi cumartesi sabahıBaşka telofon girip neden yazmamış maddem telofonu bozuk ben anlicam anladım özelde attım bilgileri
Buluruz Erhanın canı sağ olsun30k lazım mış acil Merve hemen bul yolla kankama 😏😂😂 @Erhan2121
Adamda tablet var error veriyor dedi yazdım ona cevap vermedi dedi cumartesi sabahı
Gecesi yine yazdım cevap vermedi dedi iş bulmuş çalışıyorum dedi ekstra
Herkesi kendiniz gibi sanmayın yazcam ona attıysan gönderir
Bilgileri attım göndersin bekliyorumAdamda tablet var error veriyor dedi yazdım ona cevap vermedi dedi cumartesi sabahı
Senın para yalan olmuştur cumartesinden beri adamlar 10 kere yemiştir onu 😆Hep böyle üste çıkarlar
Bak öğlen cumartesi kadar etiketi attım IBAN ani94 gönderdim yine atmadı ne dedim parayı bulunca gelir suçlu biz oluruzAdamda tablet var error veriyor dedi yazdım ona cevap vermedi dedi cumartesi sabahı
Hep kumarcı yalanları işte bende biliyorum şuan eline para geçtiyse bir yalan bulacak tabiSenın para yalan olmuştur cumartesinden beri adamlar 10 kere yemiştir onu 😆
La olum ne kafa açtın yav yerim senin ödülü şimdi 3 kuruş para için.Yazarsın 1 kere verirse verir vermezse konu içinde yazar geçersin.Hayata tutunduğun tek umudun etkinlikteki para mı yav.50 kere gördüm seni tamam anladık daha paran gelmemiş gelirse atar ne tantana yaptın yavHep kumarcı yalanları işte bende biliyorum şuan eline para geçtiyse bir yalan bulacak tabi
Sanane sanamı düştü herşey zıplama bak orda yoksay var oraya tıkla mj görmesinLa olum ne kafa açtın yav yerim senin ödülü şimdi 3 kuruş para için.Yazarsın 1 kere verirse verir vermezse konu içinde yazar geçersin.Hayata tutunduğun tek umudun etkinlikteki para mı yav.50 kere gördüm seni tamam anladık daha paran gelmemiş gelirse atar ne tantana yaptın yav
Eyw dostum saolGeçmiş olsun kankam üzüldüm umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. Allah yardımcınız Hızır yoldaşınız olsun
Eyw dostGeçmiş olsun kral Allah şifa versin önemli birşey yoktur ins
Saol enisteGeçmiş olsun adaş Allah şifa versin
Eyw dostErhanım çok geçmiş olsunyapabileceğim bir şey var mı
Sen öyle mi yapıyorsun ? Sık bakalım bi yalan 10 üzerinden puan verelimHep kumarcı yalanları işte bende biliyorum şuan eline para geçtiyse bir yalan bulacak tabi
Aynen bana düştü her yerde görüntü kirliliği yapıp zırlıyorsun.Forumda 100 tane mesajın var bir Allahın kuluna faydan olmamış tanımadığın bilmediğin adama 3 kuruş yüzünden demediğin laf kalmamış.Sanki dersin cebinden milyonlarını almışlar.Her yerde ağlayıp zırlıyorsun biraz karakterin olsun awSanane sanamı düştü herşey zıplama bak orda yoksay var oraya tıkla mj görmesin
Guldurme30k lazım mış acil Merve hemen bul yolla kankama 😏😂😂 @Erhan2121