Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 16K Hedef 50 ( NBA )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahin06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
129
49
28
Aynen bana düştü her yerde görüntü kirliliği yapıp zırlıyorsun.Forumda 100 tane mesajın var bir Allahın kuluna faydan olmamış tanımadığın bilmediğin adama 3 kuruş yüzünden demediğin laf kalmamış.Sanki dersin cebinden milyonlarını almışlar.Her yerde ağlayıp zırlıyorsun biraz karakterin olsun aw
Bir anda nerden çıktınız siz 5 gün neden yazmiyorsunuz para gönderecek gün avarelik yapmayin

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,170
53,968
113
Bir anda nerden çıktınız siz 5 gün neden yazmiyorsunuz para gönderecek gün avarelik yapmayin
Dost o konuda bende vardım sen hariç herkese ödülü atıldı bu adamın sıkıntısı vardır çözülsün paran onda kalmaz emin ol bu forumda en güvenilir 2 3 arkadaştan biridir nerden biliyorsun dersen geçmişin den biliyorum 30 alıp 20 dağıtan adam di zamanın da bende de durumlar yok bu ara yoksa ben atardım sana

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,395
10,690
113
Ne çıkacağım yaprak sarması ben parayı atanıda bilmem alanıda bilmem ister atar ister atmaz herkesin kendi onuruna kalmış.Bir para için 5 gün boyunca zırlamana ağlamana ayar oldum ben.Üstelik para senin paran bile değilken şans parası yani borç falanda vermemişsin.Biz burada kimlere milyarlar attık üstünü çizdik senin en az mesaj sayın kadar adama yapmışsızdır senin gibi burada oturup ağlamıyoruz.Omurgan olsun biraz bir kere yazarsın atarsa şerefi varmış atmazsa şerefi yokmuş der geçersin değil mi?Hergün ağlayıp sızlayarak durumu mu değiştireceksin

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Dost o konuda bende vardım sen hariç herkese ödülü atıldı bu adamın sıkıntısı vardır çözülsün paran onda kalmaz emin ol bu forumda en güvenilir 2 3 arkadaştan biridir nerden biliyorsun dersen geçmişim den biliyorum 30 alıp 20 dağıtan adam di zamanın da bende de durumlar yok bu ara yoksa ben atardım sana
Yav yese bana der be gizli saklı olmaz böyle boktan konularda yedim la Erhan adamın parayı der ayarladım atıcam der yok o oldu yok bu oldu hikayesi yazmaz oldu yani
Buna para attırmamak lazım aslında da yazdık ibanı görünce atacak zaten

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,170
53,968
113
kim o adam yine kim kime taktı hergün yeni bir dolandırıcılık vakası çıkıyor
Hayatkumar dan bahsediyor sıkıntısı vardır adamin belli ki 1k para atacakti buna kac gündür foruma giremiyor adam da illa param diyor bende olsa atardim ona valla bende de durumlar iyi değil

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,868
2,678
113
Eşref in konu sırlar dünyasına döndü yine😀

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,170
53,968
113
Yav yese bana der be gizli saklı olmaz böyle boktan konularda yedim la Erhan adamın parayı der ayarladım atıcam der yok o oldu yok bu oldu hikayesi yazmaz oldu yani
Buna para attırmamak lazım aslında da yazdık ibanı görünce atacak zaten
O konuda ben de vardım bende ödül aldım hatta bana yazdi benim islerim olabilir sen dagit diye

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,170
53,968
113
odenir la odenir 100k mesajı var adam hayatını foruma bağışlamış senin 1kyı mı atmayacak olunca atar
Iste insanoglu nankördür derler adam 100 defa dağıtım yapar bir defa acil işi çıkar dolandırıcı vasfi yer aslında bu forum da belli başlı kisiler hariç odul verilmemesi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...