- 49,338
- 54,143
- 113
Bugun bir vaka yok dimi puahaHer horaz kendi ciftliginde öter derlermiş puhaha
Bugun bir vaka yok dimi puahaHer horaz kendi ciftliginde öter derlermiş puhaha
daha isyan etmediBugun bir vaka yok dimi puaha
Ortaya konus iste bak bende merak ettim simdi ne diceksin puaahReis dm atamıyorum birşey soracağım bana ulaşabilir misin sana zahmet
Yok yav dünkü daha donmediBugun bir vaka yok dimi puaha
Daha kimse carpmamis bekle daha gun yeni başlıyor puabadaha isyan etmedi
Su icYok yav dünkü daha donmedi
Bok ixim valla
Dm bak kanka 72 saat zirvalamaya başladılarDostlar küçük kasa ile ilginç bir futbol deneyimlemesi yapicaz.. başarılı olursam güzel bir dağıtım yapariz 🔥🔥
çekmedin mi halaDm bak kanka 72 saat zirvalamaya başladılar
Yok inceleme dedilerçekmedin mi hala
Ultrabet mi site@EşrefTEK80 ultra 72 saat inceleme diyor çözsen sen çözersin eşreftek🤣🙏🏻
EvetUltrabet mi site
Belgemi istediler senden
EvetBelgemi istediler senden
Gonder belgeleri her site artik belge istiyor max 72 saat diyorlar da daha erken sonuçlar site sağlamdır oder hiç merak etme
Bence de sorun olmayacak kankam hiçbir şey yok hesaptaGonder belgeleri her site artik belge istiyor max 72 saat diyorlar da daha erken sonuçlar site sağlamdır oder hiç merak etme
soru olması sıkıntı mı geç göndermesi mi yav bi para kazanıyorsun kursağında bırakıyorlarBence de sorun olmayacak kankam hiçbir şey yok hesapta
Rahat ol ya ben 6k çekmek için bile site belge istedi son zamanlar da deidgim gibi çoğu site belge istiyor artık biraz sabırlı ol sıkıntısız odemeni alırsın esref en cok bu gruptan oynuyorBence de sorun olmayacak kankam hiçbir şey yok hesapta