Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 25K Hedef 200

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,651
10,965
113
Bu maçın ilk yarısından en az 95-100 sayı arası bir şey bekliyorum.Benim kasa müsait değil giremiyorum.Kasası müsait olan arkadaşlara tavsiye ederim.İki takımıda tanıyorum savunmanın çok olacağı bir maç olmaz diye düşünüyorum şut yüzdeleri isabetli olursa 110 bile gelebilir yarıda.Herkese bol şanslar IMG_5943.jpeg

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,651
10,965
113
Bu maçın ilk yarısından en az 95-100 sayı arası bir şey bekliyorum.Benim kasa müsait değil giremiyorum.Kasası müsait olan arkadaşlara tavsiye ederim.İki takımıda tanıyorum savunmanın çok olacağı bir maç olmaz diye düşünüyorum şut yüzdeleri isabetli olursa 110 bile gelebilir yarıda.Herkese bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 960107
Tam dediğim aralıkta bitti.Bebek gibi bir maçtı inşallah görüpte değerlendiren falan olmuşturIMG_5944.jpeg

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,892
11,087
113
İncelemeniz devam etmektedir. 21.04.2026 tarihinde bağlanarak işleminiz hakkında bilgi talep edebilirsiniz

Setra Grubu için durum bu şimdilik yatırım yapan falan varsa beklesin 3 gün sonucu @EşrefTEK80 başka site bak şimdilik kankam

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,973
36,237
113
İncelemeniz devam etmektedir. 21.04.2026 tarihinde bağlanarak işleminiz hakkında bilgi talep edebilirsiniz

Setra Grubu için durum bu şimdilik yatırım yapan falan varsa beklesin 3 gün sonucu @EşrefTEK80 başka site bak şimdilik kankam
Gokay kırmızı yazıyı modlar dışı kullanımı yasak değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...