Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 25K Hedef 200

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
9,160
10,074
113
Biz nolacaz biz bu saatden sonra adi olmayacazz memleketin her köşesinde onları ariyacaz

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,427
10,078
113
Dün ödül kazandim şarjım bitti elektrikler de gitmişti IBAN atamadım diye sabah olmadan hakkım baskasina geçmiş. Şaka gibi değil mi?? @EşrefTEK80
Knk amaç ne sana anlattım gittim başkasına attım seni beklemek zorunda mıyız 30 kişiye attık dün ne sorunlu adamlarsiniz yav

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,715
53,508
113
@EşrefTEK80 4 macta 2.5 ust oldu keske küçük bir miktar bassaydin dost

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,081
6,506
113
Knk amaç ne sana anlattım gittim başkasına attım seni beklemek zorunda mıyız 30 kişiye attık dün ne sorunlu adamlarsiniz yav
Sorunlu adamlarsiniz derken? Hayırdır ne çoğul kullanıyorsun ne sorunumu gördün? Beni başkasıyla karıştırıp bir tutma. Sana adam gibi izah ettim. Efendi ol çoğul kullanıp herkesle bir tutma ok.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,427
10,078
113
Sorunlu adamlarsiniz derken? Hayırdır ne çoğul kullanıyorsun ne sorunumu gördün? Beni başkasıyla karıştırıp bir tutma. Sana adam gibi izah ettim. Efendi ol çoğul kullanıp herkesle bir tutma ok.
Yok knk gelip bura yazıyorsun amaç ne 20 k dağıttım dün 30 kişiye biri senin gibi yapmadı bak @Karamsar34 bu adamın hakkında başkası aldı senin gibi yapmadı ben sizlemi ugrasacam daha da dağıtım işine girmem

Karamsar34

Forum Yetkisizi 🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
919
113
Yok knk gelip bura yazıyorsun amaç ne 20 k dağıttım dün 30 kişiye biri senin gibi yapmadı bak @Karamsar34 bu adamın hakkında başkası aldı senin gibi yapmadı ben sizlemi ugrasacam daha da dağıtım işine girmem
Dostlar foruma giremedim kac gundur ama bakin cogu esref tek konusunu takip ederim belki pespese ahanda deveci sahit pespese 4 5 rol takip ettim mesajim 2500 oldu odul almadim ama gidip deveciye sikayet etmedim :) etmemde adam diyor zaten elbet kazanacaksiniz zevkini alın diye ben sevdigim icin rolu takip ediyorum .
@EşrefTEK80 bugun bu konu kazandimi bilmiyorum bile ama kazandiysa ne ala kazanmadiysada gecmis olsun yalaka dicek varsa esref beni konudan odul almami iptal etsin gene de ederim takip sariyor cunku

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,715
53,508
113
Tartışmayın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,964
37,498
113
sitede
Senin dediğin bu bovbet dolandırıcı iki kere 4.000 çektirdi 3 4 bini Bugün yaptım 16 oran yakaladık sizde ilk yatırımı özel dedi Halbuki Almanya bu nesliga Ligi'ne özel freebet diye atmıştı

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,715
53,508
113
Hergun birilerini ikna ediyoz daha da sıktı artik
La dağıtım görevi sana verilir insanların peşine dusmezsin ki sen dağıtımı yaparsın eger kişiler yoksa konu sahibine iletirsin ne yapıyım diye o snaa ne yapacağını söyler sende ona göre hareket edersin

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,427
10,078
113
La dağıtım görevi sana verilir insanların peşine dusmezsin ki sen dağıtımı yaparsın eger kişiler yoksa konu sahibine iletirsin ne yapıyım diye o snaa ne yapacağını söyler sende ona göre hareket edersin
Söyledim bir kere daha oldu baskasina attım dün yine söyledim üstüne düşme dedi bende verdim gitti birisine cebime bile atmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...