Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 25K Hedef 200

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,427
10,078
113
sitede
Senin dediğin bu bovbet dolandırıcı iki kere 4.000 çektirdi 3 4 bini Bugün yaptım 16 oran yakaladık sizde ilk yatırımı özel dedi Halbuki Almanya bu nesliga Ligi'ne özel freebet diye atmıştı
Yav tamam abi sende çektim şu bovbetten anladik

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,715
53,510
113
Söyledim bir kere daha oldu baskasina attım dün yine söyledim üstüne düşme dedi bende verdim gitti birisine cebime bile atmadım
Bole durumlarda konu sahibine dersin sende demişsin o ne derse onu yaparsın kimse gelip sana laf etmez

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,081
6,506
113
Ne bilim abi arkadaş sanki ben yemisimgibi etiket atıp şaşırdım diyor ben onu kendime yediremedim
Yahu ustelemedim farkettiysen hala atıp tutuyorsun. Yaygara filan da koparmadim. Sana itham etmedim yedin demedim. Güzelce izah ettim niye IBAN atmadığımi. Sen hala uzattikca uzatiyorsun. Burda beni karaliyorsun. Seninle bı derdim sorunum yok ama sen varmış gibi konuşuyorsun beni ortaya atıyorsun. Ne yapmamı istiyorsun ben de kafa tutup sayıp sövüp banlanalım mı?

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,427
10,078
113
Yahu ustelemedim farkettiysen hala atıp tutuyorsun. Yaygara filan da koparmadim. Sana itham etmedim yedin demedim. Güzelce izah ettim niye IBAN atmadığımi. Sen hala uzattikca uzatiyorsun. Burda beni karaliyorsun. Seninle bı derdim sorunum yok ama sen varmış gibi konuşuyorsun beni ortaya atıyorsun. Ne yapmamı istiyorsun ben de kafa tutup sayıp sövüp banlanalım mı?
Du
Ula suçlusun daha gelip sovecenmi utanmadan

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,715
53,510
113
Kanka uzatmayın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...