- 3,437
- 772
- 113
10 tane serbest kaçırdı nerdeyse
Alanlar tekrar almazsa sıra bizde @EşrefTEK80 abi@EşrefTEK80 bu sefer doğru şahısları seç lütfen keke 10 kişi gönderdin 5 i açtı 5 i defolu çıktı 🖖
Helal dayı sana yakışan budurGetirdim enişte
Millet her gün 2-3 kez alıyor herhalde. Biz 3-4 günde bir geliyoruz konuya.@EşrefTEK80 bu sefer doğru şahısları seç lütfen keke 10 kişi gönderdin 5 i açtı 5 i defolu çıktı 🖖
Deppp Süper di ama,,10 tane serbest kaçırdı nerdeyse
Eskiden daha güzeldi maclarSorma valla birsuru atış kaçırdı iyi oldu![]()
AynenDeppp Süper di ama,,
Benim daha ilk yok. Milli olamadık henüzMillet her gün 2-3 kez alıyor herhalde. Biz 3-4 günde bir geliyoruz konuya.
Eywallah abimOmerbaba, ganniuc, cenapy, enişte , Cenk55 bol şanslar.. kardeşler elimden geleni yapıyorum giruyoesunuz bak 15 kişi ödül verdik. Kimseye garezim yok. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum. Kalanlar ile devam
Beni de araya sok dağıtımı halledeyim keke uygun mudur ?🧐❤❤Omerbaba, ganniuc, cenapy, enişte , Cenk55 bol şanslar.. kardeşler elimden geleni yapıyorum giruyoesunuz bak 15 kişi ödül verdik. Kimseye garezim yok. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum. Kalanlar ile devam
Kesene bereket kankaOmerbaba, ganniuc, cenapy, enişte , Cenk55 bol şanslar.. kardeşler elimden geleni yapıyorum giruyoesunuz bak 15 kişi ödül verdik. Kimseye garezim yok. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum. Kalanlar ile devam
Sağol brom vallaha yalan soylemeyim ilk defa kazandım valla şuan senden 😃Omerbaba, ganniuc, cenapy, enişte , Cenk55 bol şanslar.. kardeşler elimden geleni yapıyorum giruyoesunuz bak 15 kişi ödül verdik. Kimseye garezim yok. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum. Kalanlar ile devam
Devam abiOmerbaba, ganniuc, cenapy, enişte , Cenk55 bol şanslar.. kardeşler elimden geleni yapıyorum giruyoesunuz bak 15 kişi ödül verdik. Kimseye garezim yok. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum. Kalanlar ile devam
Yani dwam et almayanlar içinde unut olsunOmerbaba, ganniuc, cenapy, enişte , Cenk55 bol şanslar.. kardeşler elimden geleni yapıyorum giruyoesunuz bak 15 kişi ödül verdik. Kimseye garezim yok. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum. Kalanlar ile devam
Forum da eskiden güzeldi bilirsinEskiden daha güzeldi maclar
Kesene bereket kralOmerbaba, ganniuc, cenapy, enişte , Cenk55 bol şanslar.. kardeşler elimden geleni yapıyorum giruyoesunuz bak 15 kişi ödül verdik. Kimseye garezim yok. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum. Kalanlar ile devam
Salla bana atarım ben sağolasınOmerbaba, ganniuc, cenapy, enişte , Cenk55 bol şanslar.. kardeşler elimden geleni yapıyorum giruyoesunuz bak 15 kişi ödül verdik. Kimseye garezim yok. Elimden geldigince herkese yetişmeye çalışıyorum. Kalanlar ile devam
Ne demek enişte her daimHelal dayı sana yakışan budur